Nieuws

10 Gouden Regels

Binaire opties

voor het Handelen in Binaire Opties

 

 

  1.  arrowHandel altijd slechts met 5 procent van het beschikbare beleggingskapitaal per optie. Risicomanagement is hierbij zeer belangrijk!! Maar indien u met slechts 100,- euro wilt beginnen is er natuurlijk wel een minimale inleg van tenminste 25,- euro vereist. Later zou u dan over moeten stappen op het 5% model.

 

arrow  2. Waar mogelijk neemt u de koersbewegingen tegelijkertijd ook waar in een ander beleggingssysteem, om beter te kunnen beoordelen in welke richting deze zich zal ontwikkelen. De gestelde koersen zijn bij de meeste platformen net even anders. Maar vergeet niet dat het alleen maar gaat om de juistheid van de verwachte richting van een belegging!

 

arrow  3. Voert u een PUT of CALL order kort voor de afloop van de optie in het systeem in. Juist in sterk schommelende markten laat zich het risico op deze wijze duidelijk minimaliseren.

 

arrow  4. De afrekeningskoers ligt meestal precies in de tegenovergestelde richting van de laatste uitgevoerde beweging, kort voor de afloop.  Ook dat is kenmerkend en blijkt in minstens 80 procent van alle gevallen te kloppen.

 

arrow  5. Koop sterke uitschieters naar boven of beneden in de tegenovergestelde richting. Het is gewoon dat na de bekendmaking van belangrijke economische gegevens de wijzer eerst eenmaal in de andere richting uitslaat voor de “ware” richting ingeslagen wordt.

 

arrow  6. Concentreert u zich op maximaal vier markten/ beleggingsinstrumenten en plaats niet meer dan twee orders tegelijkertijd. Houdt uw   opdrachten overzichtelijk en verspil geen geld!

 

arrow  7. In schommelende markten is het vaak beter opties op basis van de afloop van een handelsdag te kiezen en niet op basis van uren. Juist bij grondstoffen en deviezen is dit vaak aan te bevelen!

 

arrow  8. Mocht u geen geschikte setup vinden, zie dan af van de handel. Er komt elk uur wel weer een nieuwe kans. In principe zou u binaire opties als louter aanvullende handel moeten beschouwen. Ook een kleine winst per dag zorgt voor een behoorlijke bedrag aan het eind van de maand.

 

arrow  9. Zorg dat u het op tijd viert als u een mooie winst heeft bereikt. Vermijd overtrading, stel uzelf een duidelijk doel hoeveel winst u per dag wilt maken en neem de winst ook consequent mee. Iedere handelsdag biedt nieuwe kansen!

 

arrow  10. Koop iets leuks van uw winst. Een beloning is belangrijk en motiveert! Dat is naast het eerste punt misschien wel de belangrijkste regel van de lijst. Alleen als u zichzelf ook regelmatig beloont voor uw inspanningen zal de handel in binaire opties ook op de langere duur plezier geven.