Nieuws

Automatisch Handelen in Binaire Opties met OptionBit Algobit

Algobit

Veel beleggers zouden wel graag in binaire opties willen handelen, maar vaak is het probleem dat er niet genoeg tijd voorhanden is om zich bezig te houden met de diverse waaronderliggende den, trends en mogelijke strategieën . Voor deze beleggers biedt nu de broker in binaire opties – OptionBit – de mogelijkheid om automatisch in binaire opties te handelen. Dit is mogelijk met een tool die deze broker onder de naam OptionBit Algobit aanbiedt.

Het draait bij OptionBit Algobit om een speciale analyse-tool, die in de eerste plaats volatiele markten continu doorzoekt op nieuwe trends. Wie deze tool als handelaar wil gebruiken hoeft daarvoor zich niet aan te melden bij het beleggingsplatform van OptionBit, omdat alle transacties direct vanuit Algobit worden uitgevoerd. Op deze manier kunt u automatisch handelen in binaire opties, zonder dat u als handelaar zich hier actief mee bezig hoeft houden.

Eenvoudiger gezegd gaat het hierbij om een autotrader voor binaire opties, die ervoor zorgt dat het niet nodig is dat de klant handmatig orders dient te plaatsen. De handelaar kan met de Algobit tool kiezen uit vier verschillende beleggingsmogelijkheden, namelijk die van de kortlopende orders, langlopende orders, handmatige orders of die voor de handel op basis van handelssignalen.

Volledig automatisch of handmatig handelen

Voor wie zich interesseert in de Algobit autotrader is er veel meer informatie te vinden, onder andere op de website OptionBit.com. Via OptionBit.com kan men zich ook voor het gebruik van deze tool aanmelden. Wie bijvoorbeeld bij OptionBit Algobit beslist voor kortlopende signalen krijgt, in de loop van de doorgevoerde analyse, kortlopende trends te zien. Deze kortlopende trends worden vervolgens uitsluitend voor kortlopende opties gebruikt, die zich vanaf het begin van de looptijd tussen de één en vijf minuten bewegen. Als alternatief kan de klant natuurlijk ook aan langlopende signalen de voorkeur geven, waarbij in de regel opties worden doorgevoerd met een looptijd tussen  15 minuten en een uur. Als men bij de handel een beslissing neemt op basis van handelssignalen, dan bestaat het voordeel hieruit dat het koersverloop al door de signalen is aangegeven. In dit geval hoeft een handelaar alleen nog de inleg en de looptijd van de optie vast te stellen. Behalve de automatische handel is het natuurlijk ook mogelijk handmatig te handelen en op die manier alle beslissingen over de te gebruiken handelswijze zelf te nemen. Onafhankelijk van het feit of men automatisch in opties handelt of handmatig, bijv. discretionair, moet men zich goed bekendmaken met een bepaald beleggingssysteem en letten op een toereikend aantal te behalen treffers, omdat het anders bijna niet mogelijk is, op de lange termijn winstgevend te kunnen handelen.

Ga naar Optionbit Recensie >>