Nieuws

Beurs voor Beginners

Beurs voor beginners

 

Nadat wij weer een aantal vragen hebben ontvangen of de strategieën van Beurs voor Beginners werken, hebben we direct besloten dit onderwerp nog een keer ter hand te nemen.

Sinds kort is er een video op internet in omloop die in diverse landen de aandacht heeft getrokken. Op de bekende website „Beurs voor Beginners“ wordt voor de echte beginner in een video uitgelegd hoe beleggen werkt en hoe iemand met behulp van een bepaalde strategie, door middel van de handel in binaire opties, zeer snel veel geld kan verdienen.

 

Een nieuwe strategie voor binaire opties?

De strategie die hier wordt gebruikt is niet echt nieuw en bestaat in deze vorm al veel langer. Hoe deze strategie nu precies werkt kan men in meer detail uitgelegd zien, in de categorie „Strategie en Analyse“.

Zoals beschreven in de video is deze manier van beleggen zeer effectief en geeft hoge rendementen en winsten, maar toch is een waarschuwing op zijn plaats, omdat het gevaar bestaat hier al te lichtzinnig mee om te gaan, ondoordacht te beleggen en daarmee ook veel geld te verliezen.

Alles bij elkaar genomen gaat het erom een grafiek over een bepaalde trend te beoordelen en dienovereenkomstig in te zetten op stijgende (call) of dalende (put) tendensen. Het lijkt wat dat aangaat erg op een „Trendfollowing Strategy“.

„Beurs voor Beginners“ – conclusie van de test

Deze strategie functioneert daadwerkelijk én men kan in korte tijd veel geld verdienen. Echter, zoals zo vaak het geval is bij binaire opties, is er een hoog risico aan verbonden.

In de video wordt het platform Optionbit gebruikt. Wij bevelen deze broker aan, vooral ook omdat het platform op een manier is opgezet die voor beginners zeer gemakkelijk en eenvoudig te begrijpen is.

Een gedetailleerd testrapport over Optionbit kunt u hier lezen.