Nieuws

Binaire Opties

Binaire Opties

Essentiële kenmerken van binaire opties

 

icon_ausrufezeichen  eenvoudig en doorzichtig product

icon_ausrufezeichen    Handel moglijk met weinig geld

icon_ausrufezeichen   Winst tot 500%

icon_ausrufezeichen   Dalende of stijgende koersen voorspellen

icon_ausrufezeichen   Verliesbescherming is mogelijk

icon_ausrufezeichen   Geen indicatoren of tijdwaarden moeten in acht genomen worden

Tot voor kort was de handel met binaire opties, door experten ook wel eens digitale opties genoemd, enkel voor institutionele beleggers en makelaars mogelijk, maar die trend heeft zich veranderd en dus hebben nu ook particuliere beleggers de mogelijkheid om te profiteren van deze populaire en relatief eenvoudige vorm van handelen. Juist voor nieuwkomers kunnen binaire opties interessant zijn, aangezien de handel op zich vrij eenvoudig te begrijpen is. Als je eenmaal een betere kijk neemt, wordt het echter iedereen duidelijk dat de handel eigenlijk niet zo eenvoudig is. Het principe is eenvoudig te begrijpen zo dat beginners niet meteen al te riskante transacties moeten doen, maar de juiste timing van de koersen inschatten wordt daardoor niet gemakkelijker.

Binaire opties, wat is dit precies?

Binaire Opties ErvaringenHandel in binaire opties werd tot voor kort eerder beschouwd als iets exotisch. Enquêtes en trends geven echter duidelijk aan dat het hier gaat om een steeds populairdere manier van handelen,wat voor beleggers heel interessant is. Gewonnen handelstransacties kunnen soms tot heel hoge winsten leiden, wat leidt tot prestaties die boven het gemiddelde liggen. Maar toch heeft de binaire optie zijn steeds groeiende populariteit te danken aan zijn eenvoud. De belegger kiest dus eigenlijk tussen slechts twee opties. Zal de koers stijgen of dalen? Hij baseert zich op de opties die hij ter beschikking heeft en kiest daarbij juist of fout. Een eenvoudiger principe bestaat eigenlijk niet. Dit is ook de reden waarom nieuwkomers dit systeem graag kiezen. Maar ook ervaren beleggers komen hier goed terecht en kunnen door middel van specifieke strategieën goede winst maken. De belegger kan, in het geval dat hij de trend vóór het verstrijken van de optie juist voorspeld heeft, tot 85 procent winst maken op zijn investering.
Wat vele handelaren fascineert aan het concept binaire opties, is de ongelooflijke snelheid waarmee sommige handelstransacties kunnen worden uitgevoerd. De korstste looptijd is bijvoorbeeld een looptijd van 60 seconden. Toch bestaat er ook de mogelijkheid om producten op langere termijn te kiezen, met looptijden van meerdere maanden.
Het basisprincipe van een binaire optie wordt voorgesteld door activa. Hier kan de belegger bijvoorbeeld voor verschillende valuta, grondstoffen of ook aandelen of aandelenindices kiezen. Vervolgens wordt gewed op een dalende of stijgende koers van de activa, met als resultaat winst of verlies.

Verschillende Activa

Voor handel met binaire opties zijn er verschillende beleggingen die in dit systeem niet direct verhandeld worden, er wordt eerder gewed op dat een koers zal dalen of stijgen. Naast grondstoffen, horen valuta tot de meest populaire handelsinstrumenten. De belegger heeft de mogelijkheid om op alle op de forex markt bestaande valutaparen en hun koersontwikkeling in te zetten

 

Handel met Binaire Opties

 wat is dat - handelen in binaire opties?De makkelijkste manier tegenwoordig om zich als particuliere belegger te initiëren in de handel, is zich te richten tot makelaars voor binaire opties. Er is niet eens een groot startkapitaal nodig om met de handel te beginnen. Bij sommige providers kom je al met een minimum storting van slechts 100€ in de business.

Bij deze methode wedt je op het stijgen of dalen van de koers van een activa en wacht men op het verstrijken van de optie. Zoals reeds vermeld, gaat het bij deze looptijden soms om enkele minuten, maar soms ook om een maand. Als de optie verstreken is, wordt vastgesteld of je winst of verlies hebt gemaakt. Deze twee termen beschrijven de twee mogelijke uitkomsten van dat je je inzet gewonnen of volledig verloren hebt. Het maakt hier eigenlijk niet veel uit hoeveel de koers gestegen of gedaald is. Heb je gewed op een dalende koers, die toch gestegen is, heb je verloren. Hier bestaan echter toch enkele kleine nuances waarvoor elke nieuwe belegger zich enige basiskennis moet verwerven om deze veilig te kunnen gebruiken.
Een vastgelegde vervaltijd van de optie, waar beleggers en makelaars zich naar schikken, bepaalt of de prijs van de onderliggende activa boven of onder de gerichte waarde zal liggen en dus of de belegger al dan niet succesvol zal zijn. Daarbij moet je het eens worden over een zogenaamde richtprijs, een waarde die moet worden overschreden, zodat de optie in winst eindigt. Het wedden opdat een koers zal dalen of stijgen, wordt over het algemeen beschreven als een “put-optie” wanneer een koers moet dalen, en als een “call-optie” als men gelooft dat de koers zal stijgen. Een andere mogelijkheid is de Touch optie. Die wordt gebruikt wanneer de belegger van mening is dat de prijs van de onderliggende activa een bepaald niveau bereikt, aldus raakt. Evenzo is een “Not Touch” optie mogelijk als men wedt dat een bepaald niveau niet bereikt wordt.

Binaire Opties Conclusie

Zoals bij alle andere vormen van handelop de markt, vragen ook de binaire opties om discipline, doorzettingsvermogen, kennis en een beetje geluk. Het is een geweldige kans voor nieuwkomers om de markt te leren kennen en winst te maken, zolang ze de omstandigheden en koersen niet onderschatten, en zichzelf niet overschatten.

Voor strategisch begaafde marktexperts, is er ook nauwelijks een interessantere vorm van handelen. Omwille van het feit dat binaire opties relatief eenvoudig zijn, zal hun populariteit in de komende jaren waarschijnlijk steeds blijven toenemen. Juist omdat het in de afgelopen jaren niet altijd even vlotjes liep op de internationale financiële markten, wat tot grote onzekerheid onder de beleggers heeft geleid, moet men rekening houden met het feit dat dit relatief eenvoudige principe vele belanghebbende partijen naar zich toetrekken kan, aangezien een klein startkapitaal en een langzame toename met groeiende ervaring voor vele beleggers waarschijnlijk een aantrekkelijk alternatief voor andere vormen van beleggen voorstelt.