Nieuws

24Option


24Option


8.7

Gebruikersgemak

9/10

  Klantenservice

  9/10

   Uitbetaling

   8/10

    Storting

    9/10

     Mobiel beleggen

     9/10

      Pros

      • – Handelsplatform in het Nederlands
      • – Volledige controle
      • – tot 81% winst bij tot 20% verliesbescherming per trade
      • – Nederlandse Support

      Cons

      • – Geen Demo Account      24Option – Ervaringen, Meningen, Review

       

       

      24optionDe Cypriotische makelaar 24option is sinds 2010 actief op de markt als provider van binaire opties. Naast een visueel en technisch geavanceerd, web-based handelsplatform voor binaire opties, biedt 24option ook een mobiele versie van het platform aan voor gebruik op smartphones of tablets. Dit wordt steeds weer benadrukt in de 24option reviews, wat vele handelaren ook reeds ervaren hebben. De makelaar biedt een web-based handelsplatform aan dat zowel visueel als functioneel heel klantvriendelijk en kwaliteitsbewust ontworpen is.

      De website is in 16 verschillende talen, en de telefonische klantenservice in 13 verschillende talen, beschikbaar. Natuurlijk kan ook contact opgenomen worden via e-mail of chat. De website van deze makelaar geeft een heel goede en overzichtelijke indruk.

       

       

       

       

      Handelen met 24Option

      24option biedt ondertussen een brede waaier aan verhandelbare activa aan, hieronder bevinden zich alle belangrijke valutaparen evenals belangrijke indices en individuele aandelen. Daarnaast zijn er grondstoffen zoals goud en ruwe olie. Met heel korte looptijden die gaan van minuten tot enkele dagen, vinden handelaren een groot aanbod aan verschillende tijdsintervallen.

      Eindigt een optie bij 24option in geld, bestaat er tot 85% winst op het geïnvesteerd vermogen. Als het negatief afloopt, als de optie in verlies uitdraait op het moment dat de tijd vervalt, verliest de handelaar zijn inzet of ontvangt hij een terugbetaling van maximum 10%. Met de “One Touch”, “Boundary” en “60-seconden”-handel, worden op het handelsplatform ook andere handelsmethoden aangeboden. 24option omvangt niet alleen de klassieke handel, maar ook bijkomende handelsmethoden met een “high-yield” functie. Korte looptijden maken in de “One Touch” en “Boundary” -handel een potentiele winst tot 350% mogelijk bij verhoogd risico. In bijzondere marktsituaties, kunnen deze vormen van handel zeer lucratief zijn. Met een passende strategie kan iedereen hiervan profiteren.

      Als steun bij een actief risicomanagement, biedt 24option de “Early Closure”-functie aan, waarmee u een open handelspositie vóór het einde van de looptijd kan sluiten. Zo kan boekwinst beveiligd worden door een optie die zich reeds in winst bevindt te verkopen voor het verstrijken van de looptijd.

       

      Registreren, Bonus und VIP-Programma

      Om een handelsaccount te openen bij 24option is een storting van minimum 250€ vereist. Het minimum handelsbedrag per trade bedraagt 24€. Ook heel interessant bij 24option is hun eigen gemaakte VIP-Programma. Voor handelsaccounts van 5.000, respectievelijk 10.000€, ontvangen handelaren de “gouden” of “platina” status, die onder andere een extra winst van 2% en 4% per handel met zich meebrengt. Vaak zijn er namelijk tijdbeperkte promoties die bijzonder lucratief zijn. De standaard bonus indeling is als volgt: 20% tot 499€, 30% tot 999€ – vanaf 1000€ 40%, vanaf 2.500€  60% en vanaf 10.000€ zelfs  100% bonus mogelijk.

      Storten kan zoals gebruikelijk met kredietkaarten, per oberschrijving of  e-wallets zoals moneybookers. Uitbetalen is op elk gewenst moment mogelijk op dezelfde wijze en is een keer per maand gratis.

       

      Professionele support en tal van  „Know-How“

      Op de website bestaat er, onder Trading Resources, een video-centrum dat onder andere leermateriaal over de onderwerpen binaire opties, financieel beheer, en handespsychologie bevat. De reactie van de klantenservice op vragen is heel snel en vriendelijk. Vooral met betrekking tot de bonus bij een eerste storting, wordt, naar onze 24option ervaring, contact via chat aanbevolen 24Options beperkt zich tot de belangrijkste handelsfuncties en ziet volledig af van handige grafiekweergave en analyse functies. Het is enkel een nadeel voor handelaren wanneer men de beslissingen neemt op basis van technische analyse en geen externe toepassingen benutten wil. 24Options verhoogd zijn aanzien door de reviews omdat ze heel goede gedetailleerde instructies en know-how-materialen bieden, wat het ook voor nieuwkomers niet te overweldigend maakt. Registratie is natuurlijk gratis. Het is zelfs mogelijk om de handelsacount zonder storting te openen, maar om uw account volledig te activeren moet men een minimum storting van 250€ doen. De accounts kunnen worden opgemaakt in USD, GPB, JPY en  EUR. De  munteenheid van de account moet worden opgegeven bij het instellen van de account en kan later niet meer gewijzigd worden.

       

      Onze conclusie:

      sterk platform, sterke winstmarges, sterke aanwezigheid

      De makelaar is een van de beste en is ideaal voor nieuwkomers. Wat contactopname en support betreft, is 24Options met de concurrentie op hetzelfde niveau. Een aanmerkelijk nadeel is het kleine aantal verhandelbare activa.

      Om deze 24option test samen te vatten, moet men het functionele en visueel onberispelijke handelsplatform, evenals de hoge potentiële winstmarges in de “high-yield”-functie, benadrukken. Algemeen, een sterke aanwezigheid, wat moet leiden tot veel positieve reacties onder de 24Option handelaren.