Nieuws

Anyoption


Anyoption

Anyoption


8.86

Gebruikersgemak

9/10

  Klantenservice

  8/10

   Uitbetaling

   9/10

    Storting

    9/10

     Mobiel beleggen

     9/10

      Pros

      • – Nederlandse Support
      • – Volledige controle
      • – Uniek:zelf ontwikkelde handelssoftware
      • – 15% cashback op
      • – tot 81% winst bij tot 20% verliesbescherming per trade

      Cons

      • – Geen Demo Account      Anyoption – Ervaringen, Meningen en Review

      Anyoption is een echte veteraan in deze jonge wereld van providers voor binaire opties. Sinds 2009 bouwt deze uiterst populaire en betrouwbare makelaar consequent zijn voorsprong uit ten opzichte van de concurrentie. Vele goede redenen duiden erop dat hij deze positie ook in de toekomst niet zal verliezen. Een van deze redenen is het feit dat men flexibele controle heeft over de winst en verliesbescherming . De makelaar blijft trouw aan zijn motto “Anyone can trade: iedereen kan handelen!”, en is vooral voor nieuwkomers heel interessant. Naar onze mening worden echter ook ervaren handelaren en professionals heel goed verzorgd. Zoals aangetoond in onze anyoption reviews,  bijna geen enkele andere provider is zo up-to-date wat nieuwe handeltrends betreft, en slaagt er eveneens goed in om door middel van verschillende handelsinstrumenten eigen aangepaste handelstransacties te in te schakelen.  Anyoption is een van de weinige providers die een volledig eigen handelsplatform ontwikkeld heeft en die zowel hun diensten alsook hun complete service in verschillende talen aanbiedt. Maar jammer genoeg niet in het Nederlands. Dit zou echter geen negatieve invloed mogen hebben op de prestaties. Anyoption is bovendien ook pionier wat mobiele handel betreft. Het hele platform is in zijn geheel geschikt voor mobiele apparatuur. In onze grote binaire-opties-test, stellen we de makelaar een beetje meer op de proef.

       

      Handelen met anyoption: Focus op de Digitale handel

      Voor gewone digitale (Call/put) handel, is er voor gewonnen handel tussen 65-81% winst. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een doorsnee winstmarge in vergelijking met andere providers. Maar  dit is echter de enige manier om een van de belangrijkste features van anyoption te verzekeren. In het geval dat een handel in verlies uitdraait, krijgt men hier tussen 5 en 20%  terug van de inzet als verliesafdekking. De winstmarge alsook de terugbetaling kan gecontroleerd worden, dat wil zeggen, hoe hoger de gekozen winst, hoe lager de terugbetaling in geval van verlies. Een flexibiliteit dat geen ander makelaar aanbiedt, en dat zowel voor handelaren die serieus risicomanagement doen, alsook voor nieuwkomers uiterst belangrijk is. Bij anyoption zijn er in totaal ongeveer 100 activa verhandelbaar. Costant worden er nieuwe toegevoegd. De looptijd van de opties liggen tussen een paar minuten en een hele maand, wat vooral voor ervaren handelaren een groot voordeel is.

      Anyoption biedt de mogelijkheid aan om tegelijkertijd vier verschillende activa te bekijken en in hetzelfde venster te verhandelen. Dankzij de handelsfeature ‘Roll Forward’ is het bovendien ook mogelijk om opties die dreigen op verlies uit te draaien, tot de volgende vervaltijd te verlengen. Eveneens praktisch is de ‘Take-Profit’ feature die het mogelijk maakt om bepaalde opties vóór de vervaltijd, aan anyoption terug te verkopen. Gloednieuw is de ‘Profit Line’ feature, een grafiek die tegelijkertijd alle huidige handelstransacties toont en informatie geeft over de verwachte winst.

      Naast de gewone Digitale handel biedt anyoption ook OPTION+, One Touch en de “Binaire 0-100”-handel aan.

      OPTION+ biedt absolute controle aan over de open handel. Op elk moment van een handel, die  momenteel winst aantoont, kan je hier een aanbod krijgen over de terugkoop van de opties. Dit aanbod is vier seconden geldig en zorgt ervoor dat de optie wordt terugverkocht aan anyoption. Vooral in wisselvallige tijden kan je hier hoge winsten uit maken. De One Touch handel is bij anyoption enkel in het weekend beschikbaar. Er worden richtkoersen van specifieke activa uitgemaakt en je kan bepalen of deze in de loop van de komende week wel of niet bereikt zullen worden. Als de prognose correct is, dan is er tot 380% winst. De innovatieve ‘Binaire 0-100’-handel biedt een compleet nieuw compensatiemodel aan met dynamiche winsten die variëren afhankelijk van de waarschijnlijkheid van het optreden van een bepaalde gebeurtenis en kan zelfs oplopen tot 1000 procent winst.

       

      Een volwaardige handelsaccount voor slechts 200€

      Vanaf slechts 200€ , wat in vergelijking met de industrie vrij weinig is, kan u hier een standaard handelsaccount openen en ervaring opdoen bij anyoption. De minimum inzet per handelstransactie bedraagt slechts 25€. Storting kunnen gedaan worden met alle normale kredietkaarten, per bankoverschrijving of via Moneybookers, giropay of online overschrijving. Eén uitkering per maand is gratis. Vóór de uitbetaling, wordt, zoals gebruikelijk, een legitimatie vereist in de vorm van een kopie van paspoort of identiteitskaart om het witwassen van geld te voorkomen. Zowel stortingen als uitkeringen gebeuren via een veilige versleutelde verbinding. Anyoption biedt geen regelmatige bonus aan. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat je hier echt krijgt wat je gekocht hebt en niet eerst bonusgeld complex hoeft ‘vrij te spelen’. Iedere klant die per se een anyoption bonus hebben wil, kan deze ook wel zeker krijgen. Vanaf een storting van 250€, maakt het serviceteam naargelang het geval uit of iemand een stortingsbonus (25 – 100%) zal krijgen.

      Onze Conclusie

      De anyoption test en onze ervaring tonen aan dat deze makelaar precies weet wat een provider van binaire opties hoeft aan te bieden om boven alle concurrenten uit te steken. Zowel nieuwkomers als ervaren handelaren en professionals, moeten zich namenlijk even gerechtigd voelen om dit doel te bereiken. Dit bepaalt anyoption door factoren zoals het relatief lage stortingsbedrag van 200€, een flexibele en gegarandeerde bescherming van 5-20% in geval van verlies, een brede waaier aan verhandelbare activa en veel controle door aanpasbare handelsinstrumenten. Bovendien wordt bij deze makelaar steeds de innovatie geaccentueerd, zoals de invoering van de “Binaire 0-100”-handel aantoont. Onze anyoption beoordeling kan niet unaniemer zijn: geen enkele andere provider van binaire opties biedt zó veel mogelijkheden aan om effectief risicomanagement te voeren, geen enkele andere provider biedt zo’n goede kansen aan om doorlopend geld te verdienen, en vrijwel zelden is een andere provider zo sterk aanbevolen als anyoption.