Nieuws

Banc de Binary

Banc de Binary Ervaringen, Meningen en Review

Banc de Binary, ook bekend als BBinary, omschrijft zichzelf als particulier optiehandelshuis. Ondanks dat deze broker pas in 2009 het licht zag, hebben de oprichters samen al meer dan 100 jaar ervaring in de financiële markt. De hoofdvestiging van deze onderneming bevindt zich in de bekende  Trump Tower in New York.

Banc de Binary is één van de pioniers binnen deze nog jonge, sterk groeiende industrie. Eén van de voordelen van deze broker, die hem daarmee meteen ook van anderen onderscheidt, is het feit dat meer informatie over de onderneming zelf en over het managementteam, zeer eenvoudig toegankelijk is. Dat zegt natuurlijk vooral veel over de betrouwbaarheid van de onderneming.
Banc de Binary voorziet in een zeer professioneel platform voor de handel in binaire opties en probeert vooral de kloof tussen de conventionele aandelenhandel en de Forex handel te overbruggen. Het platform is web gebaseerd en ook beginners kunnen er gemakkelijk mee overweg.
Niet verwonderlijk dus, dat de onderneming meerdere malen een onderscheiding heeft gekregen.

 

Banc de Binary Platform, VIP-Programma en Bonus

De Software van BBinary is zeer innovatief en met zekerheid één van de beste in de branche (Banc de Binary gebruikt software van SpotOption). Het is erg eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen, kan meteen vanuit de browser worden gebruikt en hoewel de applicatie veel informatie bevat, voelt men zich op geen enkel moment overvraagd en weet men al snel de weg te vinden in de software.
Daarnaast kunnen beleggers  uit verschillende soorten opties kiezen, al naar gelang het type belegger u bent en welke stijl van beleggen uw voorkeur heeft:

  • 60 seconds
  • Binary Meta
  • One Touch
  • Option Builder
  • Digital Option Pro

 

Voor bijzonder ervaren klanten bestaat er natuurlijk ook een VIP-programma:

 Micro Silver – Deze rekening krijgt u bij een storting tot aan $2500.

 Standard Gold – Bij een storting tussen $2501 – $5000 ontvangt u dit type rekening, die een aantal extra voordelen te bieden heeft.

 Personal Broker Reserved – Na een storting vanaf $5001 wordt u een volledig persoonlijke VIP-account manager toegewezen.

 VIP Lions Club – Professionele handelaren kunnen elkaar hier ontmoeten (Minimale Storting: $50.000).

 

Rekeningbeheer

Stortingen op uw Banc de Binary beleggingsrekening zijn op de volgende manieren mogelijk:

 Bankoverschrijving

 AlertPay

 Creditcard

 MoneyBookers / Skrill

 

Uitbetalingen vragen ca. 2 dagen verwerkingstijd. De eerste uitbetaling neemt in de regel iets meer tijd in beslag omdat de identiteit van de klant geverifieerd dient te worden.

 

Klantenservice

Banc de Binary heeft voor haar support en klantenservice talrijke onderscheidingen gekregen. Deze worden in meer dan 10 talen aangeboden, waaronder Duits, Engels, Spaans, Arabisch, Frans en Japans. U kunt natuurlijk contact opnemen met support via de telefoon, maar ook via email, Live Chat en Skype.

 

Banc de Binary Overzicht

Banc de Binary onderscheidt zich door talrijke speciale features. Al bij een storting van €250 kunt u meedoen en kunt u van verscheidene bonussen profiteren. Ook krijgt u een overzicht van de opbrengsten, en dus van de uitbetaling. Beleggers kunnen bij  één enkele transactie tot aan 90% winst maken.
Het is moeilijk te weerleggen dat BBinary tot de top van makelaars in binaire opties behoort, wat weerspiegelt wordt in de talrijke prijzen die deze onderneming in de afgelopen jaren heeft gekregen.

 

 5-sterren klantenservice

 Beste binaire platform in Noord-Amerika – 2012

 Beste service

 Broker van het jaar

 Platform van het jaar

 Veiligste broker

 

 

Als aanvulling op de gewone beleggingssoftware kunt u bij Banc de Binary ook via uw Smartphone, iPhone of iPad handelen. Een App met de naam iTrader maakt dit mogelijk en is bijzonder praktisch, als u onderweg bent of op reis.

Banc de Binary biedt ook een demo-rekening aan. Dat is vooral erg handig, wanneer u nog geen ervaring hebt met handelen en de financiële markten nieuw voor u zijn. Maar ook professionals kunnen zich met behulp van de demo-rekening aan het begin – zonder risico – met het platform vertrouwd maken.

 

 

 

Samenvatting

 

Door de omvangrijke mogelijkheden en de keuze uit verschillende soorten handelsrekeningen, kan zo goed als iedere belegger bij Banc de Binary uitstekend terecht. Talrijke gewonnen prijzen getuigen van de kwaliteit van deze aanbieder en het kan geen kwaad deze Broker een kans te geven en eens uit te proberen.