Nieuws

BDSwiss


BDSwiss

BDSwiss


9.2

Gebruikersgemak

9/10

  Klantenservice

  10/10

   Uitbetaling

   9/10

    Storting

    9/10

     Mobiel beleggen

     10/10

      Pros

      • – 100 € min. Storting
      • – Storten via iDeal
      • – Platform in de Nederlandse taal
      • – CySEC regulering
      • – Veel introductievideo’s

      Cons

      • – Geen demo-account      BDSwiss – Ervaringen, Meningen en Review

      BD Swiss is een Duitse makelaar, opgericht in 2012, en al zeer sneel veroverde deze makelaar het Duitse taalgebied. De combinatie van Duitse deugd en Zwitsers vertrouwen is overtuigend.

      Wat heel positief opvalt is dat het hier niet om een vluchtig vertaalde kopie gaat. Dit wordt ook door het hoofdkantoor in Frankfurt samen met een kwalitatieve hoogwaardige en professionele support benadrukt.

      Door regularisering met de Cypriotische fiscus CySEC, heeft de BDSwiss nu ook de laatste twijfels van de kaart geveegd. Deze licentie staat toe om in heel Europa te opereren, evenals zich te laten regulariseren door de financiële toezichthouders, de Duitse BaFIN of de Italiaanse CONSOB. Dit zijn waarschijnlijk ook de redenen waarom de genoemde makelaar zich in recordtijd in de zeer competitieve Duitse markt gevestigd heeft en nu bijna ongeëvenaard lijkt.

       

       

       

      Hoge opbrengst, laag risico

      Wat ons vooral overtuigd heeft is de humane minimum storting van slechts 100€ en het minimum handelsbedrag van 5€, wat voornamelijk voor rookies de initiate in het handelen vergemakkelijkt. Dit is een geweldige manier voor nieuwkomers om een goed gevoel voor de handel met binaire opties te krijgen en een gezond eigen risicomanagement te ontwikkelen.

      Ook professionals zullen zich bij Banc de Swiss thuisvoelen. Bij een uitzonderlijk hoge maximum winst van 89% en een verlies bescherming van 10% is dit begrijpelijk.

      In onze test, willen we ons op drie verschillende soorten handel richten:

       

      OptionBuilder, PRO Trader en 60-seconden-handel

      Om risicoangst te vermijden heeft Banc de Swiss besloten de Optionbuilder in te voeren. Zoals de naam al doet vermoeden, het biedt de gebruiker de mogelijkheid aan om zijn eigen risico te minimaliseren. Hierbij kan zowel de winst als de looptijd zelf worden gedefinieerd. Bijvoorbeeld, u kan uw  potentiële winst zelf instellen en een verliesbescherming tot 80% vastleggen.

      De PRO Trader maakt het mogelijk voor de gebruiker om een overzicht te krijgen van meerdere transacties. Serieuze binaire opties handelaren weten hoe waardevol dit is. Deze tool geeft verschillende koersen op verschillende tijdstippen weer. Zo heeft men de mogelijkheid om specifiek meerdere transacties tegelijk te doen.

      Bij de 60-seconden-handel wordt met een minimum handelsbedrag vanaf 5€ verhandelt. Zoals verwacht, verloopt elke handel na 60 seconden. Hoewel de meningen over deze methode sterk uiteenlopen, kan men niet ontkennen dat de winstmarge enorm is.

      Bij de Banc de Swiss heeft de klant de mogelijkheid om binaire opties te verhandelen, variërend van een minuut tot een half jaar. De makelaar dekt zo de behoeften van de meest verschillende klanten

      Een account openen

      Het platform heef een zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp. Voor beginners biedt het platform een live chat en online learning center aan. Er wordt zelfs gratis een ebook aangeboden voor beginners, zodra men zich informeert bij support. Support is bereikbaar van 9:00 tot 21:00 via Skype, e-mail, livechat of via telefoon. We hebben ons een keer het plezier gegunt om de livechat en telefoonsupport te testen. Vier minuten later wer ik dan ook gecontacteerd. helaas mag ik het audio-bestand voor databeschermingsredenen niet uploaden. De man was erg aardig en geduldig, en na een paar minuten had ik dan mijn account..

      Test Klantendienst: Bestanden.

      Storting en uitkering

      Na het inloggen krijg je meteen de gelegenheid een storting te doen. Storten kan via verschillende methoden. van bankoverschrijving tot moneybookers of kredietkaart. Binnenkort zullen we een stortings -en uitkeringstest aanmaken – naar aanvraag van  mijn bezoekers-  maar toch loopt bij BDSwiss alles op rolletjes ivm stortingen en uitkeringen. Je kan je winst laten uitbetalen vanaf een bedrag van 100€.

       

      Bonushandelen met Banc de swiss

      Ik heb me per telefoon bij support ook over bonussen geïnformeerd. Banc de Swiss geeft een bonus van 10% op een storting vanaf 500€. Op het eerste gezicht werkt het bonusbeleid als lokaas – maar toch werd ik over alles op de hoogte gebracht. Een bonus bij de Banc de Swiss mag amper 10 maal uitgegeven worden. Andere makelaars, waarvan sommige die tot 100% bonus aanbieden, hebben voorwaarden tot maximaal 30 maal! Zo, is het voor nieuwkomers een schijnbaar onmogelijke taal om vrij te handelen. Want bij sommige makelaarsvalt er natuurlijk helaas niet uit te betalen als de bonus nog niet is vrijgegeven.

       

      Banc de Swiss Kritiek

      Een nadeel voor nieuwkomers is de ontbrekende demo-account. Eerlijk gezegd zou vooral een provider van binaire opties dit moeten aanbieden, omdat het verhandelen van exotische opties een relatief nieuwe niche is en dus het aantal nieuwkomers zeer hoog is. Handelen met “speelgeld” geeft de handelaar eerst de nodige veiligheid vóór dat hij serieus begint te handelen.

      Een ander punt van kritiek is de 60-seconden-handel. Hier zin er verschillende menigen. Sommigen beschrijven dit zelfs als een kansspel, omdat je in zo’n korte tijdspanne geen serieuze prognose kan maken. Anderen, echter, zijn erg enthousiast over deze optie, omdat je hier de mogelijkheid hebt om met een kleine hoeveelheid van slechts 5€  te handelen. Dit is optimaal voor nieuwkomers en perfect om te testen. Verder is het jammer dat BDSwiss biedt geen app heeft voor mobiele apparatuur. Dit neemt de handelaren de nodige flexibiliteit en mobiliteit af.

       

      Banc de Swiss Conclusie

      Banc de swiss recensieIn het algemeen moet je toegeven dat het handelsplatform van Banc de Swiss heel professioneel en heel transparant is voor de klant. Een support van bijna 24op7, en een interface dat ook voor beginners overzichtelijk is. De eerlijke support, de user interface en vooral de veiligheid, die heerst door de CySEC regularisering , maakt de makelaar zeer aanbevolenswaard.