Nieuws

EZ Trader

EZTrader Ervaringen, Meningen en Review

eztraderAandelen waren, naast de gewone geldbelegging, lange tijd het enige financiële product waar de particuliere belegger zich aan durfde te wagen. Ondertussen groeide de belangstelling ook voor de zogenoemde binaire opties. Net zoals ettelijke andere brokers van binaire opties,  die om het zo te noemen, tot de tweede generatie van aanbieders behoren (de eerste particulier bruikbare broker-portal ontstond ongeveer 10 jaar geleden), heeft ook het in 2008 opgerichte bedrijf EZTrader haar zetel in de metropool Nicosia op Cyprus. Een vestigingsplaats die met veel succes door strenge handels voorwaarden tegen haar voorheen slechte naam optreedt.

Veel beleggers met interesse voor de binaire handel zullen hoofdzakelijk inzetten op het maximaal te behalen rendement van ongeveer 95 procent, die met de klassieker in de binaire optiehandel, de Call/Put handel, realiseerbaar is. Let wel, alleen als beleggers met het online handelsplatform van EZTrader de juiste beslissingen nemen. Naast de geringe minimum inleg van rond de 100 Euro en het bovengemiddeld goede aanbod van educatie, is het belangrijk te weten waarom ook volgens veel beleggers EZTrader een juiste keuze is.

 

 

 

eztrader_statssheet

EZTraderFuncties  Hoge maximum bonus ter grootte van 95 % 

EZTraderFuncties  Minimumbedrag voor het openen van een rekening ligt op 200 Euro, per trade slechts 25 euro

EZTraderFuncties  volledig Nederlandstalige klantenservice (LiveChat, E-Mail & Call- Back-Service)

EZTraderFuncties  hoge bonus voor nieuwe klanten tot 100 % (op navraag), max. 2.000 euro

EZTraderFuncties  een goed aanbod van mobiele handel, voor Apple- en Android-apparaten (Tablet & Smartphone)

 

Educatie als basis voor uw eerste handelssucces

 

eztrader screen

 

Wat opvalt bij de EZTrader test is, dat deze binaire optiemakelaar uit Cyprus een zeer rijk en divers aanbod aan educatief materiaal heeft samengesteld voor haar beleggers. Zo is er niet alleen een zeer informatief E-Book over de binaire handel (ook te verkrijgen als download), maar ook  trainingscursussen, waarbij beleggers zich onder begeleiding van experts verder kunnen ontwikkelen. Daartoe behoort bijvoorbeeld de mogelijkheid om op elke handelsdag tegen het hele uur contact op te nemen met een persoonlijke financieel adviseur, mochten er vragen over functies of handelsmethoden optreden. Dit geeft duidelijk aan dat EZTrader zich serieus opstelt bij de zorg voor haar klanten, wat door het goede en  volledig Nederlandstalige support nog eens onderstreept wordt.

Met meer dan 90 onderliggende waarden heeft deze Cypriotische Broker een mooi palet aan producten in haar assortiment, zonder dat instappers direct overvraagd worden. Vooral op het gebied van indexen en aandelen is deze aanbieder zeer goed gepositioneerd. Om direct bij het begin eventuele speculaties over de betrouwbaarheid van EZTrader te voorkomen, concentreert deze broker zich op de klassieke handel in binaire opties volgens het Call/Put format. Beleggers zetten in op stijgende (Call-opties) of dalende koersen (Put-opties) van een bepaalde verhandelde optie. Deze vorm van digitale handel is ideaal om vertrouwd te raken met de materie. Ook bij de looptijden is de keuze beperkt. De afloopdatum van binaire opties ligt op maximaal één week na het begin van de looptijd.

 

 

Broker biedt twee manieren tot verliesbeveiliging

binaire opties handelen met eztrader

De ervaringen met EZTrader wijzen er daarnaast op, dat deze broker haar klanten in geen geval overdreven rendementen voorhoudt. De te verwachten winsten ter hoogte van 95 % per inleg voor een order zijn – en dat wordt telkens weer bevestigd door de EZTrader test – daadwerkelijk bereikbaar. En daarmee behoort deze aanbieder tot de top in de branche. Gemiddeld behalen beleggers echter een rendement van maximaal 80 %, als de optie „in the money“ eindigt. Hebben de beleggers een foutmarge afgegeven, zodat de optie „out of the money“ eindigt, dan kan bij het handelsbegin bij voorbaat een verliesverzekering van maximaal 15 % van de gedane inzet afgesloten worden. Nog een argument tegen eventuele zorgen is de mogelijkheid om na het openen van een rekening een EZTrader korting te krijgen.

De ervaringen met EZTrader laten zien dat, ook met het oog op de extra functies, men zich heeft beperkt tot de essentie. De enige extra functie is de feature „Sell Option“. Het nut ervan mag echter in geen geval onderschat worden. Hiermee kunnen beleggers voortijdig uit een lopende optie stappen, voor het geval de dreiging bestaat dat deze tot verlies gaat leiden. Dus zeker een belangrijke functie voor het persoonlijke risicomanagement van de handelaar, die op zijn minst met dit punt kan vaststellen dat  EZTrader serieus te werk gaat en de belangen van de belegger tot een hoofddoel heeft gemaakt. Professionaliteit garandeert de broker door haar nieuws-partner, het bekende persbureau Reuters, op wiens „Financial News Feed“ de aanbieder vertrouwd. Het binaire opties huismagazine presenteert maandelijks boeiende artikelen rond dit thema, zodat beleggers regelmatig van de nieuwste ontwikkelingen in de markt op de hoogte zijn.

 

 

Eenvoudig een rekening openen en mobile trading

eztrader ervaringen mobile
Traders die naar aanwijzingen op zoek zijn van eventuele frauduleuze praktijken door EZTrader, zullen niet alleen moeten onderkennen dat iets dergelijks zich niet zal voordoen, ze zullen tegelijkertijd ontdekken dat deze makelaar in binaire opties veel interessante eigenschappen heeft die de moderne binairhandel eenvoudiger maken. Zou men het minimumbedrag van 100 Euro voor het openen van een rekening nog als min of meer doorsnee kunnen beschouwen, dan is de minimuminleg per order  van 25 Euro toch echt aangenaam weinig. Dat maakt de investering ook voor instappers lonend. De test van EZTrader toont aan dat men in gelijke mate bij de storting- enuitbetalingsmethoden op de voor deze branche gebruikelijk basisvoorzieningen vertrouwd: daarmee wordt gedoeld op bankoverschrijvingen, credit card betalingen en het gebruik maken van de betaaldiensten van Moneybookers.

Voor ambitieuze beleggers is het een overweging waard om een hogere eerste storting te doen, omdat de nieuwe handelaar op deze wijze een zeer hoge bonus kan verwerven. Hoe hoog deze instap-bonus is, kan de handelaar te weten komen door contact op te nemen met de support-afdeling van EZTrader. Voor alle beleggers die niet alleen vanaf de thuiscomputer in binaire opties wil kunnen handelen, biedt EZTrader gratis Apps voor Apple-produkten zoals de iPhone of de iPad evenals alle op Android-gebaseerde Tablets en Smartphones voor de zogenoemde Mobile Trading. De keuze uit de diverse assets is identiek aan die bij de klassieke handel via de PC. Ook de tools voor het maken van een analyse of grafieken evenals de 24-uurs klantenservice staan hierbij zoals altijd tot uw beschikking.

 

 

 

Conclusie over EZTrader

Gereguleerde broker ondersteunt de belegger op elk vlak
Ez Trader conclusieAanvankelijk zou het veel beleggers in spe kunnen afschrikken dat de Cypriotische broker EZTrader tot op heden geen regulering door de overheid kan laten zien, zoals op veel plekken op internet wordt beweerd. Regelgeving door de overheid zou nu juist voor instappers een belangrijke aanwijzing kunnen zijn dat ze met EZTrader niet bedrogen uit hoeven komen. Dringt men iets verder in de materie door dan blijkt dat deze broker inmiddels wel degelijk door de financiële toezichthouder van Cyprus, de CySEC – Cyprus Securities Exchange Commission – wordt gereguleerd. En daarnaast ook gebonden is aan de richtlijnen voor de financiële markt „MiFID“ van 2009, op grond van het feit dat de standplaats zich in de EU bevindt. Bovendien blijkt uit de test van EZTrader Brokers, dat men er continu aan werkt om de klant nog meer service en kwaliteit te bieden. Als voorbeeld is al eerder het uitstekende mobile trading-model naar voren gebracht.
Op dit gebied behoort deze aanbieder tot de voorlopers in de branche. Daar bovenop bevestigen de algemene voorwaarden dat de broker EZTrader verantwoord en vertrouwelijk omgaat met de klantgegevens en boven alles natuurlijk met de deposito’s op de rekeningen. De uitgebreide FAQ-rubriek is ervoor bedoeld om beleggers, voor ze van start gaan, zeer uitvoerig over de condities en kansen van de binairhandel te informeren. Blijven bepaalde vragen toch onbeantwoord dan kunt u verder worden geholpen door de Nederlandstalige adviseurs. En als laatste zijn het de geringe minimumvereisten voor orders en het openen van een rekening, evenals de hoge bonus waar u eventueel als nieuwe klant aanspraak op kunt maken, die bijdragen aan de positieve ervaringen met