Nieuws

Optie24


Optie24.nl


8.5

Gebruikersgemak

8/10

  Klantenservice

  9/10

   Uitbetaling

   10/10

    Storting

    10/10

     Mobiel beleggen

     6/10

      Pros

      • – Minimum storting van 50 €
      • – Gratis oefenaccount
      • – Handel op de AEX
      • – Nederlandse Support
      • – Uitbetalingen binnen 24 uur

      Cons

      • – Platform alleen op nederlandse taal
      • – Alleen een grondstof handelbaar      Optie24 Ervaringen & Review – Nederlandse broker in Nederland!

      In de wereld van online brokers zijn er allemaal opties voor verschillende talen. Merendeel van de brokers is dan ook georiënteerd op verschillende landen. Deze brokers zetten in op een groot deel van de wereldbevolking. Maar daar zit nu verandering in. Er is nu een broker die uit Nederland komt!

      Het gaat hier om de Nederlandse broker optie24.nl. Dit is een broker waar je kunt handelen in binaire opties. Eindelijk is er een Nederlandse broker. Het is niet alleen een website in het Nederlands, het bedrijf is ook nog eens gevestigd in ons land. Het bedrijf wat hierachter zit is: ‘PIP INVEST BV’. Dit bedrijf is gevestigd in Rotterdam. Het is dus echt een Hollands bedrijf.

       

       

      Handelen met Optie24

      Als je op de website optie24.nl komt, zie je meteen hoe overzichtelijk en duidelijk het is. Er zijn verschillende kopjes zoals, ‘Binaire opties’, ‘Over ons’ en natuurlijk ‘Contact’. Het is dan ook mogelijk om gelijk een account aan te maken en te beginnen met het handelen.

      Bij optie24.nl zijn er verschillende mogelijkheden om te beginnen met handelen. Het begint allemaal bij het aanmaken van een account. Daarbij zijn er twee opties waaruit je kunt kiezen; een oefenaccount of een handelsaccount. Beide opties staan open voor iedereen. Ben je nog niet zeker van jezelf en wil je de handel in binaire opties leren kennen dan is het aan te raden om eerst een oefenaccount aan te maken. Gaat het dan goed dan kun je de overstap maken naar een handelsaccount. Maar ben je zeker van jezelf, of ben je al een tijd bezig in de financiële wereld en wil je eens wat anders proberen, dan is het aan te raden om een handelsaccount aan te maken.

      Op optie24.nl is er ook allemaal informatie te vinden over de handel in binaire opties en welke koersen ze hanteren. De informatie over de handel in binaire opties is een beetje algemeen en verschilt niet echt veel van andere brokers. Maar de informatie over de koersen is wel één van de belangrijkste. Er zijn veel binaire brokers die een beetje manipuleren met de koersen van de aandelen, grondstoffen en valuta. Deze bedrijven bestaan meestal ook niet heel lang omdat mensen er weg lopen (en het ook wel eens gewoon oplichting is). Maar bij optie24.nl is dit anders. De koersen worden real time weergegeven door het bedrijf ‘Thomson Reuters’, dit is een nieuwsdienst die financiële diensten leveren aan bedrijven in de financiële sector. Deze dienst is één van de grootste en meest toonaangevende leverancier van koersen.

      Minimum Storting: 50 € !

      Wanneer je een handelsaccount aanmaakt moet je verschillende informatie invullen om vervolgens te beginnen met het handelen. Maar voor je begint met handelen moet er natuurlijk eerst geld op je handelsrekening staan. Om je handelsrekening aan te vullen, met voldoende geld, heeft optie24.nl verschillende opties om dat te doen. Je kunt geld toevoegen via ‘Ideal, Credit Card, PayPal, Mr Cash en via bankoverschrijving’. Het mooiste van alles is dat je maar minimaal 50 euro nodig hebt om te beginnen met handelen. Je hoeft er dus niet oneindig veel geld in te stoppen om geld te verdienen. Je hebt maar 50 euro nodig en daarmee kan jij je vermogen opbouwen.

       

      Oefenaccount openen met Optie24

      En natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een oefenaccount aan te maken. Hierbij kun je alles proberen en uittesten voor je er echt geld in gaat stoppen. Oefen, test en leer van de dingen die je goed doet en van je fouten! Heb je eenmaal genoeg ervaring/ vertrouwen dan is het mogelijk om een handelsaccount aan te maken om vervolgens te gaan handelen in binaire opties met de mogelijkheid op winst. Zie het oefenaccount dan ook vooral als een optie om de handel in binaire opties te begrijpen, zonder het storten van een bepaalde hoeveelheid geld.

      Wanneer je winst hebt gemaakt kun je een uitbetaling aanvragen en wordt deze, zonder verdere kosten, overgemaakt naar je opgegeven rekening. Optie24 verwerkt de uitbetalingen dagelijks en is tot nu toe haar verplichtingen nagekomen.