Nieuws

Optionbit

Optionbit Ervaringen, Meningen en Review

optionbit OptionBit is een relatief jonge makelaar voor binaire opties, echter  is OptionBit er in geslaagd zich sterk op de markt te plaatsen en hoort nu ongetwijfeld tot een van de 10 grootste makelaars in de business. Deze evolutie is vooral te danken aan de focus op de handelaar die een zeer eenvoudig te gebruiken website en platform voorgeschoteld krijgt. De klantenservice is 1ste klasse en 24/7 beschikbaar! Echter spijtig genoeg niet in de Nederlandse taal. OptionBit is een van de weinige brokers die een demo-account ter beshikking stelt waarvoor geen aanbetaling vereist is! Door de close-optie, kan het risico voor individuele handelstransacties verkleind worden en is er, afhankelijk van de handel, een winst van meer dan 80 procent mogelijk.

 

 

 

 

optionbit ervaringen

 

 

Verschillende soorten handel staan ter beschikking

Net als alle andere binaire opties makelaars, biedt OptionBit natuurlijk de klassieke versies van de call-of putopties, de One Touch handel en de 60 seconden handel aan. Daarnaast kunnen beleggers ook nog steeds op Range- und Touchtrades wedden. Bij Range trading wedt de belegger op dat de koers van de onderliggende activa ofwel boven of onder een bepaalde waarde ligt. De uitkeringen ronden ongeveer 170 procent. Touch trades streven ernaar dat de activa op een bepaald moment een bepaalde waarde zal bereiken. De uitkeringen liggen bij 200 procent, en soms zelfs hoger. De ‘close-optie’ stroomt positief binnen in dit OptinBit verslag. Terwijl andere makelaars, in het geval dat de handel op verlies uitdraait , een risicoverzekering tot 15 procent aanbieden, kunnen  klanten van OptionBit bij negatief verloop hun optie vóór de vervaltijd terug verkopen. In dit geval krijgen ze echter niet het volledige bedrag terug, maar de marge ligt waarschijnlijk wel ver boven het maximum van 15 procent van de concurrenten.

 

Range-Opties:

Deze komen overeen met de Boundary opties of In/Out opties op andere platformen. De uitbetaling hangt daarvan af dat de koers van de activa op het moment dat de tijd verstrijkt tussen twee prijsgrenzen blijft of daarvan afwijkt.

Digitale Opties:

Dit is een above/below optie, net als de Call/Put-, Rise/Fall- of Up/Down opties op andere platformen. Het doel van de handelaar bestaat erin correct te kunnen voorspellen of de koers van de activa boven of onder de vastgestelde waarde zal liggen op het moment dat de tijd verstrijkt.

Touch-Opties:

Voor dit soort opties geldt een uitbetaling als de handelaar correct voorspelt of de koers van de activa tot aan de vervaltijd een bepaalde vastgestelde waarde bereikt of niet.

 

 

Bonus en VIP-Programma

Helaas zijn er nog steeds enkele makelaars die weigeren om hun klanten te voorzien van een gratis demo-account. Dit is niet het geval bij OptionBit. OptionBit biedt een grootschalig bonusprogramma aan. Er zijn ook diverse promoties die op regelmatige basis aangeboden worden om handelaren tot actie aan te moedigen.

Bonussen die aangeboden worden door OptionBit zijn  onder andere:

check-list Een welkomsbonus van 30%, 40% of 50% bij een eerste storting  van ten minste 200, 500 of 1000€.

check-list Een gratis e-book over binaire optiehandel voor alle handelaren.

check-list Een VIP account status, waar een meer persoonlijke service en een snellere uitbetaling wordt aangeboden voor een storting van meer dan 10.000€

check-list Gratis demo-account met een saldo van 500€ voor klanten die zich aanmelden voor een echte account.

 

 

Optionbit Conclusie

algobit
Positief opgevallen in het OtionBit verslag zijn het beveiligde handelsplatform en de gratis demo-account, wat beginners de angst in het handelen wegneemt. Door de close-optie kan het risico beperkt worden, echter, een verzekering voor in het geval dat de optie in verlies uitdraait is er daarentegen niet . Van een OptionBit afzetting kan derhalve ook geen sprake zijn, meer zelfs, OptionBit toont zich als een ernstige makelaar. Een storting bij OptionBit van minimum 200€ ligt eerder boven het gemiddelde,  daarentegen is de lage handelsinzet van minimum 10€ voor beginners en voorzichtige weer een goede eigenschap. De OptionBit uitkering verloopt probleemloos en is een keer per maand gratis. Andere voordelen zijn de tot 50 procent hoge bonus voor de eerste storting en de gebruiksvriendelijke software voor het handelsplatform