Nieuws

Stockpair


Stockpair

Stockpair


8.52

Gebruikersgemak

9/10

  Klantenservice

  8/10

   Uitbetaling

   9/10

    Storting

    9/10

     Mobiel beleggen

     8/10

      Pros

      • – Tot 50% bonus voor nieuwe klanten
      • – Grote keuze uit verhandelbare Stockpais
      • – Volledige controle

      Cons

      • – Geen Demo Account
      • – Handelsplatform niet in het Nederlands
      • – Geen Nederlandse Support
      • – 200 € min. Storting


      Stockpair Ervaringen, Meningen en Review

       

      Sinds het jaar 2010 zet de Stockpair Makelaar zich met een eigen Handelsplatform voor Binaire Opties en Pairs Trading duidelijk af van conventionele Binaire Opties Makelaars. Het web-based handelsplatform is beschikbaar in het Nederlands en zelfs optisch zeer geslaagd, als ook operationeel op mobiele apparatuur. Een speciale eigenschap van de makelaar, waar we uiteraard dieper op zullen ingaan in onze review, zijn de zogenaamde Pairs (Paar Opties).

      Het Handelsplatform van Stockpair is zelfs speciaal ontworpen voor deze “Parenhandel”.Het voor het Pairs Trading ontwikkelde Handelsplatform is uniek in de industrie en biedt de mogelijkheid aan om naast valuta ook aandelen, indices en grondstoffen rechtstreeks met elkaar te verhandelen. Dit biedt de mogelijkheid aan om, ongeacht de marktontwikkeling, te profiteren van de relatieve sterkte van een activa in vergelijking met een andere. Een interessant concept dat we in ons uitgebreid Stockpair verslag voorstellen. Bovendien tonen we aan waarom handelaren de Stockpair offerte zouden moeten overwegen.

       

       

      Stockpair ervaringen

       

       

      Handelen met Stockpair

      Zoals de naam al belooft, Stockpair richt zich vooral op aandelen, eveneens is het aanbod van verhandelbare internationale aandelen en indices navenant groot. Grondstoffen en Forex-Valutaparen zijn verplicht en vanzelfsprekend ook verhandelbaar. De termijnen van de Binaire Opties en Paaropties liggen tussen 15 minuten en 150 dagen, dus is er wat voor elke beleggingsdoel.
      Eindigt een Binaire Optie bij Stockpair in geld, zal er zo een opbrengst van 82% op het geïnvesteerde kapitaal worden uitgekeerd. Dit is op zich al een zeer goede verdienste in vergelijking met de industrie. Bovendien is het vermeldenswaard dat deze 82% op vrijwel elke verhandelbaar activa aangeboden wordt. Concurrenten adverteren vaak met zeer hoge maximale opbrengsten, maar de gemiddelde opbrengsten liggen dan ook vaak amper tussen 65 en 75 procent. Hiervoor zijn er bij Stockpair geen terugbetalingen in geval van verlies. Bij vele opties bestaat dan ook een close-mogelijkheid, dat wil zeggen dat de Binaire Opties ook voor het verstrijken van de termijn opnieuw verkocht kunnen worden, om zo een dreigend totaalverlies te voorkomen.
      Werkelijk innovatief introduceert zich Stockpair naar onze ervaring met de Pair-Handel die in deze mate uniek is in de industrie Binaire Opties. Bovendien kunnen bijvoorbeeld aandelen zoals Facebook en Google met elkaar worden verhandeld. Wedt u op het juiste “paard”, dan is er tot 350% opbrengst. Daartoe moet precies worden voorspeld, welke van beide activa aan het eind van de dag, week of maand beter afsnijdt. Het leuke hieraan is dat men marktneutraal verhandelen kan, dus het maakt totaal niet uit of beide aandelen dalen of stijgen – enkel de relatieve ontwikkeling telt. De Pairs-Handel wordt ook vaak gebruikt door professionele en institutionele handelaren. Het handelsplatform van Stockpair is een heel goed idee, daarom dat men het platform juist ook in de VS laat patenteren.
      Als een interessante extra eigenscahp biedt Stockpair, naast de close-optie, een tool aan voor technische analyse, die zowel in de klassieke Binairhandel, alsmede in de Parenhandel ter beschikking staat. Handelaren vinden hierin actuele support- en weerstand niveaus zoals indicatoren als hulp bij handelsbeslissingen.

       

      Bonus, Cash Back en VIP-Programma

      Een handelsaccount kan bij Stockpair geopend worden mits een eerste aanbetaling van 200€. Per Trade moet minstens 20€ geplaatst worden. Een Stockpair bonus wordt niet actief toegepast, echter, de makelaar biedt steeds weer verschillende bonussen voor nieuwe klanten aan. Momenteel is er ongeveer 50% bonus op een aanbetaling vanaf 500 € op aanvraag via de LiveChat. Het in-house VIP programma biedt bij een aanbetaling vanaf 5.000$ naast extra ter beschikking staande trading-indicatoren en grotere verhandelbare posities ook cash-back aan afhankelijk van het maandelijks omgezette handelsvolume.
      Support reageert snel op vragen via LiveChat (in het Engels) en is ook bereikbaar per email en telefoon. Op de website wordt dagelijks een eigen Stockpair opinie gepubliceerd over de actuele marktsituatie, zodat u voor de handelsstart een overzicht krijgt van de belangrijkste markten.

       

      Stockpair Conclusie

      De Stockpair test toont een innovatieve Makelaar aan die baanbrekend is met Pairs-Trading. Een geavanceerd handelsplatform (wat op het gebied Binaire Opties niet altijd standaard is) met zeer goede opbrengst niveaus en een waaier aan aandelen maakt indruk.
      Stockpair is een uiterst interessante makelaar die met unieke Pairs-Trading een echte innovatie aanbiedt. Andere makelaars bieden in vergelijking merkelijk meer functies en mogelijkheden aan, echter, met Stockpair heeft men een makelaar bij de hand die zijn plaats in de niche van de parenhandel gevonden heeft en daar volledig op gericht is. Helaas is er momenteel nog een gebrek aan Nederlandse support, maar met een beetje kennis van het Engels zou ook dit geen belemmering mogen zijn. Niettegenstaande is de website is in het Nederlands beschikbaar.