Nieuws

Topoption

Topoption Ervaringen Meningen en Review

 

 Topoption

 

 

 

Geschiedenis van het Bedrijf

Eén van meest populaire methodes om te handelen is al een tijd het handelen in binaire opties. Investeerders hebben dit laten samenstromen en de brokers hebben zich gehaast om hun klandizie te trekken. Elke week komen er nieuwe brokers bij en daarom is het fijn om een geloofwaardige broker te vinden zoals TopOption, die een zeer gewaardeerde EU vergunning heeft. TopOption gaan op weg om meer en betere zaken aan te bieden in alles binnen het genre. Waar andere brokers misschien de keuze hebben uit 65 activa heeft TopOption dit uitgebreid tot wel 180. Terwijl de “kudde” alleen ProOption, 60-seconden, OneTouch en Binary Builder aanbiedt neemt dit bedrijf een interessante benadering en voegt anders functies toe. Zoals “Stock Pair”, “Trader’s Choice”, grafieken van de geschiedenis, van de prijzen, en een buy-out (uitkopen) optie. Uitbetalingen kunnen zelfs zo hoog als 85% zijn met zowel korte als lange looptijden.

Een team van veteranen, in de online financiële dienstverlening, hebben het bedrijf gestart met het doel om het aantrekkelijk te maken voor zowel beginners als ervaren handelaren. Door de grootste focus op het leeraspect en door het aanbieden van de beste instrumenten voor succes, heeft TopOption zichzelf onderscheiden van de rest van de markt. Vanuit het perspectief van veiligheid en de soliditeit is het bedrijf geregistreerd bij de Cyprus Securities and Exchange Commissie (CySEC). Hierdoor zijn de accounts van de klanten verzekerd tot €20,000 per cliënt. TopOption is eigendom, en wordt geleid, door Safecap Investments Ltd., die ook andere geloofwaardige forex merken, zoals Markets.com, leidt. TopOption is gevestigd in Nicosia op Cyprus.

 

 

Functies

 Een snel en simpel web-based platform zonder download;

 Uitbetalingen van 85% en voor VIP accounts zelfs hoger;

 Zowel korte als lange looptijden worden aangeboden;

 Mogelijkheden om te handelen op de mobiel want compatible met iPhone en Android;

 Keuze uit meer dan 180 activa inclusief valuta, aandelen, grondstoffen en indexen;

 Uitbetalingen/Risico ratio’s zijn zeer concurrerend;

 Professionals bieden de beste ondersteuning in verschillende talen;

 Handelsproducten overschrijden de “klassiekers” in de traditionele industrie;

 Volledige regelgeving en EU vergunning;

 Geavanceerde handelsfuncties zoals “Rollover”, “Sell Option”, “Trading Confirmation”, “History  Graph”, “Stock Pair” and more;

 Een uitgebreid centrum, inclusief 1-op-1 trainingen, e-books, video’s, webinars, een nieuwskamer met een economische kalender, dagelijkse en wekelijkse rapporten over de markt en een          newsfeed met de laatste markt updates.                                        

 

Accounts

 • Account stijlen voor allerlei handelaren:
 • Starter = $100 account;
 • Pro = $1,000 account;
 • VIP = $5,000 account;
 • Elk type account heeft verschillende functies en ondersteuning en ook verschillende welkomstbonussen, afhankelijk van de eerste storting.

topoption ervaringen

 

Transacties

 • Registreren, handelen en geld opnemen gaat snel en gemakkelijk;
 • Bij het storten en opnemen worden de, in de industrie geldende protocollen gevolgd;
 • Geld storten kan door verschillende mediums zoals Credit Cards (VISA/MasterCard/Delta), Liberty Reserve, Bank WIRE Transfer (bankoverschrijving), Web Money, Moneybookers, and Neteller;
 • Opnames worden snel verwerkt, vooral als de standaard identiteitsdocumenten al bekend zijn;
 • Er zijn geen vergoedingen voor opnames bij TopOption. Wel kunnen er tussenpersonen zijn die vergoedingen vragen voor hun diensten, onafhankelijk van TopOption;
 • Een minimaal stortbedrag, met het doel online te handelen, is $100;
 • Minimaal bedrag voor handelen in positie is $25;
 • Bij TopOption wordt bij geen enkele transactie vergoedingen of commissies gevraagd;

 

Platform

Het “handelsdashboard” heeft de standaardinstellingen die elke broker heeft en dat is simpel en duidelijk in zijn toepassing. Geen downloads zijn nodig. Het handelsplatform is merkgebonden en kan worden betreden door de website of door mobiele apparaten zoals de iPhone of de Android smartphones. Alle handelssessies worden uitgevoerd onder strikte veiligheidsprotocollen zodat je financiële transacties en persoonlijke informatie altijd veilig zijn.

 

Informatie

TopOption beschikt over een uitgebreid centrum, inclusief 1-op-1 trainingen, e-books, video’s, webinars, een nieuwskamer  met een economische kalender, dagelijkse en wekelijkse rapporten over de markt en een newsfeed met de laatste markt updates.

 

Ondersteuning

Professionele vertegenwoordigers zijn “24/5” beschikbaar. Je kunt een lid van het TopOption ondersteuningsteam contacteren via email, online, live chat of via tolvrij bellen. Je wordt ondersteund in je eigen taal en het is een eersteklas service. TopOption is gevestigd in Nicosia op Cyprus en ze bieden negen tolvrije, en negen gewone, inlandse, telefoonlijnen.

 

Veiligheid

TopOption is een door de EU erkende en geregeld bedrijf en voldoen aan de strenge technologische veiligsheidsprotocollen. TopOption gebruikt dezelfde SSL (Secure Sockets Layer) technologie die wordt gebruikt door banken en het grootste deel van financiële instellingen. Dit om de privacy en de veiligheid van je account te bewaren en ook de transacties op het TopOption platform. Daarnaast is het account van de klant verzekerd tot €20,000. De gelden van de cliënten worden apart gehouden van die van het bedrijf en worden dagelijks gecontroleerd.

Conclusie

TopOption heeft een unieke plaats ingenomen in de binaire opties markt. Ze zijn één van de weinige die een vergunning van de EU heeft en biedt een grote hoeveelheid aan activa en functies aan die verder dan de standaard is. De accounts van de klanten zijn individueel verzekerd, een bijzonder voordeel is de veiligheid en de variatie in de accountstijlen zijn aantrekkelijk voor alle handelaren. Hun kenniscentrum is boven het gemiddelde en hun professionele meertalige ondersteunend personeel is zowel competent en beleefd. Uitbetalingen zijn zeer concurrerend en er zijn allerlei manieren, om het platform te bereiken, zowel het web als de mobiel wordt ondersteund. TopOption heeft een moedige poging gedaan om zichzelf te onderscheiden van haar concurrenten en waarschijnlijk zullen ze gaan leiden in dit nieuwe ontluikende gebied van investeringen.