Nieuws

Traderush

Traderush Ervaringen, Meningen en Review

Traderush

Met haar hoofdkwartier in het financiële district Limassol, Cyprus, is TradeRush één van de binaire opties brokers die gebruik maken van de SpotOption white label oplossing.

 

Bonussen en Promoties

Er worden verschillende bonussen en promoties aangeboden door TradeRush. Handelaren kunnen tot wel een bonus van 75% ontvangen om een nieuw account aan te maken. Het minimale bedrag is $200. De bonus op het account hangt af van het type dat wordt gekozen. Er zijn vier types voor je account: micro accounts, Gold, Executive en Platinum.

Handelaren kunnen storten en opnemen met credit/debit kaarten, bankoverschrijving en Moneybookers (Skrill). Opnemen is één keer per maand gratis. Bij de volgende opname wordt er $25 in rekening gebracht.

 

Zoomtrader ervaringen

 

 

Account Informatie

Een account openen is heel makkelijk. Het enige wat de handelaar moet doen is naar de webpagina te gaan (invullen van een affiliatie link) en het online account formulier in te vullen. Wanneer dit is voltooid krijgt de handelaar zijn handelaars accountnummer en zijn wachtwoord toegestuurd om toegang te krijgen tot het handelaarplatform. Het platform van TradeRush is web-based: je hoeft dus geen software te downloaden.

Traderush Platform

Als een SpotOption white-label partner biedt TradeRush de volgende binaire opties contracten aan, om in te handelen:

Traderush Functies     Klassiek Call/Put: Hier kunnen handelaren wedden of de prijs van de activa zal stijgen of dalen binnen een vooraf vastgestelde looptijd.

Traderush Functies     High Yield (Hoge Opbrengst) Touch: Hier kunnen handelaren handelen in contracten die een hoge opbrengst opleveren, richting de 500%, wanneer de activa een ambitieuze uitoefenprijs bereikt aan de onder- of bovenkant.

Traderush Functies    60 Seconde Optie: Bij deze optie kunnen handelaren contracten kopen met een looptijd van 60 seconden. Dit is de enige optie die in een breakeven positie kan eindigen. Dit wanneer de prijs niet veranderd is bij het verstrijken van de looptijd.

Traderush Functies     Option Builder: Aanpasbare opties voor de handelaar.

Er zijn andere speciale functies zoals de Rollover en de Double Up die handelaren de mogelijkheden geven om hun posities over te dragen of de inzet te verdubbelen tijdens een actieve positie.

 

Platform Functies en Aanbiedingen van Markten

Traderush oplichtingDe hieronder vermelde activa worden verhandeld op TradeRush:

Valuta: EURUSD, USDJPY, EURJPY, USDSGD, USDZAR, USDCAD, USDRUB, USDBRL, GBPUSD, EURGBP.

 

Aandelen: Sberbank, Lukoil, Turkcell, Amazon, Reuters, BP, Barclays, Google, Gazprom, Nike, Citi, Microsoft.

Grondstoffen: Goud, Zilver, Katoen, suiker, maïs, graan, koffie, platina, ruwe olie.

Stock Indexen: Dow, Nasdaq, FTSE100, MICEX 10, Shanghai Stock Exchange (SSE), Bombay SE, Kuwait General Index, Hang Seng, Tadwul, ISE 30 Turkey. Dax, ESX (Egypt), MSM 30, ASX,

De maximale toegestane blootstelling bij een transactie is $1,500. Zolang deze waarde niet wordt overschreden kunnen de handelaren zoveel contracten kopen als ze willen.

Succesvolle transacties die 70-85% opleveren terwijl transacties, die out of the money aflopen, 0-15% opleveren. Dit geeft de handelaar de mogelijkheid om 15% van zijn geïnvesteerde kapitaal terug te verdienen, zelfs bij verlies.

Handelaren kunnen hun accounts beheren in Euro’s, Britse Ponden, V.S Dollars, CAD, AUD en de Japanse Yen. Wanneer een account is geopend in een bepaalde valuta dan is het niet meer mogelijk om dit te veranderen. Het wordt handelaren dan ook aangeraden om deze keuze voorzichtig te maken.

 

Klantenservice

Traderush KlantenserviceEen klantenservice platform die de handelaren, de het grootste deel van de handelsdag ondersteunen via live chat, email en tolvrije belservices. Handelaren kunnen één van deze methodes gebruiken, om kwesties op te lossen over je account, in het Engels, Spaans, Frans, Japans, Arabisch, Duits en Russisch.

 

 

 

Is TradeRush Oplichting?

TradeRush behoord tot de top in de industrie van binaire opties. Doordat ze gevestigd zijn op Cyprus moeten ze voldoen aan de regulering en financiële normen die zijn gegeven door de Europese Unie. Het is ook één van de snelst groeiende handelplatforms met uitbetalingen van wel 75%. Het is een binaire opties broker met een goede reputatie en staat bekend om haar klantenservice en een uitgebreide keuze uit activa bestaande uit aandelen, indexen, grondstoffen en valuta. Het biedt meer dan 50 activa aan. TradeRush biedt ook aantrekkelijke bonussen die de handelaren helpen om vanaf het begin al grote transacties te doen.

 

Ten slotte

TradeRush is één van de brokers die een eerlijke kans op de markt biedt voor alle deelnemers. Handelaren hebben ruime mogelijkheden om geld te verdienen aan de verschillende types binaire opties contracten. Het is aan de handelaar om zo snel mogelijk in te schrijven en te profiteren van de mogelijkheden die TradeRush biedt.

 

 

Zoomtrader ervaringen