Nieuws

Zoomtrader

ZoomTrader Ervaringen, Meningen en Review

ZoomtraderZoomTrader is nieuw en opgericht in 2012. Het is gevestigd in Mahe, Seychelles. Dit is een veel gezochte binaire opties broker. Het biedt een grote hoeveelheid aan financiële instrumenten en activa’s en kan tot wel 83% opbrengst opleveren. Afgezien van de hoge opbrengsten biedt dit bedrijf ook concurrerende transactiekosten en vraagt geen commissie of vergoedingen voor handelstransacties. ZoomTrader heeft een aantrekkelijke welkomstbonus en is een populaire keuze geworden.

 

Handels Platform

ZoomTrader biedt een handelsplatform aan dat wordt gerund door de TradoLogic online trading engine. TradoLogic staat bekend om haar grote verscheidenheid design lay-outs en aanpasbaar uiterlijk. Hierdoor kan het worden aangepast aan ieders individuele smaak en benodigdheden. Hier kunnen handelaren activa verhandelen zoals aandelen, valuta paren, grondstoffen en indexen, enz., ze zullen blij zijn wanneer ze extra functies krijgen zoals een bonus en ze zullen een geweldige handelservaring krijgen.

Zoomtrader ervaringen

 

Voornaamste Functies

Zoomtrader review en testEr zijn verschillende unieke functies die worden geassocieerd met het handelsplatform van ZoomTrader. Zo is er een “Close Now” (sluit nu) functie waarbij handelaren kunnen besluiten om hun transactie te sluiten voordat de looptijd om is en kunnen hun winsten veilig stellen wanneer ze dat willen. Evenzo, kunnen de handelaren hun looptijd verlengen, wanneer de transactie niet in hun voordeel is, door de “Extend Now” (verleng nu) functie.

Deze broker belooft dat wanneer de handelaren marktgroei verwachten, maar niet weten hoeveel de prijs zal stijgen, dat ze kunnen handelen en investeren in de trend zelf en gebruik maken van de mogelijkheid op winst. Dit wordt aangeboden door Digital Options wat bekend staat om haar eenvoud. Digital Options wordt beschouwd als de populairste manier van het handelen in binaire opties waarbij handelaren kunnen speculeren of de aandelen of grondstoffen zullen stijgen of dalen. Afhankelijk van hun voorspellingen worden de opbrengsten vastgesteld.

Niettemin hebben de handelaren genoeg mogelijkheden om geld te verdienen door verschillende typen van handelen zoals Classic High/Low Binary Options (Hoog/Laag), One Touch Options (Eén klik), Range Options (Grens), Touch Up/Down Options (Double Touch Options), Turbo Options (60 Second Options).

 

Verschillende Soorten Handel Accounts

Zoals de verschillende type opties biedt ZoomTrader ook verschillende handelaccounts aan. De eerste twee zijn de Mini Trading Account (Minimale storting van $100) en de Bronze Trading Account (Minimale storting van $250). Deze accounts zijn de basis en hebben minder functies dan de Silver Trading Account (Minimale storting van $500).

De twee, met de meeste voorkeur, zijn de Gold Trading Account (Minimale storting van $1000) en de Platinum Trading Account (Minimale storting boven $5000).

Klantenservice

Zoomtrader Oplichting?ZoomTrader biedt geweldige ondersteunende klantenservice waar handelaren bel en chat ondersteuning krijgen als ze problemen hebben. Ze kunnen gebruik maken van de meertalige ondersteuning, het biedt klantenservice in het Arabisch, Engels, Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans en Turks. ZoomTrader biedt elke dag, de hele dag klantenservice en kan bereikt worden via support@zoomtrader.com. De algehele kijk op de website en het handelsplatform van ZoomTrader kan worden beschouwd als één van de meest leidinggevende. ZoomTrader heeft geprobeerd om alles simpel en makkelijk te maken en heeft overweldigende waardering gekregen, van de handelaren.

 

 

Laatste Overzicht

Als mobiliteit en flexibiliteit voor jou belangrijk is dan is ZoomTrader een broker waarnaar jij moet kijken. Hoe hoger de klasse van het account hoe beter functies en services je kunt krijgen. Dus als je goed en betrouwbaar wilt handelen ga dan voor het geavanceerde trading handelsaccount.