Nieuws

Geld Management

BinaireOptiesMoneyManagement

 

BinaireOptiesMoneyManagementEen geld management binaire opties strategie zal door iedereen gebruikt moeten worden. Het doel van zo’n strategie is niet alleen het verhogen van de winst maar ook het verlagen van verliezen op een manier waardoor ze beter zijn te accepteren. Snel handelen kan handelaren snel winst opleveren maar kan ze ook veel geld kosten. Discipline is het fundament voor een sterke geld management strategie.

De basis van het geld management strategie is dat er een bepaald percentage van het totale investeerbare bedrag wordt gebruikt om te investeren en dat bedrag mag nooit worden overschreden. De 10% strategie is een simpele en populaire keuze onder handelaren. Een voorbeeld is een binaire opties brokeraccount met $300. De handelaar zal dan alleen maar $30 investeren in een enkele handel, Op deze manier kan de handelaar niet meer verliezen dan de $30 als het fout gaat. Het overige kan gebruikt worden voor toekomstige handel en hopelijk kan dit het verlies goed maken.
Lagere percentages kunnen ook worden gebruikt. De groei van winst is misschien lager wanneer er gebruik wordt gemaakt van lagere percentages. Maar samenstelling zal optreden. Elke broker heeft wat minimum investeringen nodig maar werken met lagere percentages zal niet problematisch zijn. Overweeg om zo laag als 2% te gaan om financieel risico te verlagen.

De vraag die vele hebben ten aanzien van het handelen in binaire opties dat zeker eindigt in geld. Zal de investering verhoogd moeten worden tijdens deze tijden. Uiteindelijk zal de handelaar dit zelf moeten beslissen. Daarbij moet er wel aan gedacht worden dat geen enkele transactie de garantie geeft dat het eindigt in geld. Hoe sterk de indicaties ook zijn, er is altijd een kans om het geïnvesteerde bedrag te verliezen. Met dit in het geheugen gegrift moet dus geen enkel contract worden gekocht met een investeringsbedrag dat moeilijk hiermee te combineren is.
BinaireOptiesMoneyManagementEen geld management strategie gaat niet alleen om de hoeveelheid en percentages van de investeringen. Er moet ook gedacht worden aan in welke activa gehandeld moet worden. Verscheidenheid is de sleutel aangezien een grote bereikbaarheid in investeringsmogelijkheden de verliezen kunnen verlagen, Veel handelaren in binaire opties hebben favoriete activasoorten en onderliggende activa en spenderen veel tijd aan het handelen in hun favoriet. Er is niks mis met het hebben van een favoriet maar op den duur zal dit zijn beperkingen hebben. Het uitbreiden naar andere activa lijkt misschien beangstigend maar het zorgt er wel voor dat de verliezen verkleind worden.

Risicoanalyses zullen, niet alleen in deze maar ook in andere binaire opties strategieën, moeten worden toegepast. Grotere risico’s biedt natuurlijk de grootste kans om de investering kwijt te raken. Hogere betalingen met grotere risico’s zien er aantrekkelijk uit en kan er voor zorgen dat handelaren over het risico heen kijken. Binnen een solide geld management strategie kan ook het kopen van contracten zijn met een hoger risico. Maar deze investeringen moeten beperkt worden om de kans te verkleinen dat al het geld in het handelaars account wordt uitgeput.

Het volgen van winsten en verliezen hoort bij het handelen in binaire opties en voor veel inzicht zorgen. Geld management strategieën moeten beschouwd worden als uiterst flexibel tot ze zijn geperfectioneerd. Door het volgen van het proces kan de handelaar terug kijken op eerdere resultaten en investeringen. Op deze manier kunnen problemen worden gezien en gecorrigeerd. Het bereid zijn om af en toe dit aan te passen is ook voordelig in alle aspecten van het handelen in binaire opties.

Geld management moet bekeken worden vanuit de winsten en de verliezen. Een angst voor verlies is niet nodig wanneer een sterk geld management regelmatig wordt toegepast. Maar verliezen hoeven niet te worden verantwoord bij het berekenen van de maandelijkse winsten. Er zullen verliezen zijn maar bij het juist handelen in binaire opties zullen de winsten groter zijn dan de verliezen.

BinaireOptiesMoneyManagementElke handelaar in binaire opties, die actief handelt en geen geld management plan heeft, zal zeker moeten nadenken over de voordelen van zo’n plan. Een solide plan zal de noodzaak, voor het extra storten in het account, verlagen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat er slimmer gehandeld wordt. Een geld management strategie zorgt er namelijk voor dat de handelaar beter gaat nadenken over de risico’s. Geld management vaardigheden zijn belangrijk in alle financiële zaken en daarop is het handelen in binaire opties geen uitzondering.