Nieuws

Handelen In Binaire Opties In Vijf Stappen

binaire opties in 5 stappen

Er is geen betere tijd om te beginnen met het handelen in binaire opties. Het proces om te beginnen is simpel en er is geen reden om te zeggen dat je niet de eerste dag al geld kan verdienen. Dat gezegd hebbende, is het zo dat handelaren denken dat ze alleen maar moeten selecteren tussen Put (prijs daalt) en Call (prijs stijft) en dan komt het geld binnen. Wanneer dit optreedt moet er over meer worden nagedacht om een winstgevende handelaar te zijn. Hieronder vind je de stappen op het beste te beginnen.

 

Stap Eén: Beslissen welke binaire optie broker het beste is voor jou.

Een broker biedt je het handelsplatform en de uitbetalingen aan – twee dingen die er moeten zijn wil je geld verdienen met handelen. Er is geen limiet aan de hoeveelheid brokers waarmee je kunt handelen. Maar voor beginnende handelaren is het slimmer om met niet meer dan twee te beginnen. Eerst moet je elk platform leren voordat je meer variabelen toevoegt. Elke broker bieden hun eigen handelstypes en specificaties. Begin met het kiezen van een betrouwbare broker en werk van daar uit.

 

Stap Twee: Kies de activa(‘s) waarmee je zou willen handelen.

Elke transactie in binaire opties is geconcentreerd rond de activa. Er zijn verschillende manieren in het proces om een activa uit te kiezen. Je kunt kijken naar nieuws over de markt en je in de richting van een kans stuurt of je kiest de activa en voert daarna de analyses uit. Eerdere ervaring in de investeringsmarkt is niet nodig wanneer je handelt in digitale opties. Maar wanneer je al eerder, in het verleden, hebt meegedaan aan het handelen op de investeringsmarkt dan wil je waarschijnlijk handelen in de activa die je bekend zijn.

 

Stap Drie: Onderzoek je geselecteerde activa.

Je zult wat moeten weten over de activa zelf maar je eerste focus moet liggen op de bewegingen van de waarde, uit het verleden. Hoe ver terug zal je moeten kijken? Dat is afhankelijk van de looptijd die je selecteert. Met een één – minuut looptijd is een uitvoerig onderzoek niet nodig. Maar als je een looptijd van een maand neemt dan moet je kijken naar meer informatie. Het marktsentiment moet ook worden overwogen. De mening van investeerders is de belangrijkste informatie voor handelaren in binaire opties.

 

Stap Vier: Selecteer een looptijd voor het contract.

Elke broker geeft je de keuze in verschillende looptijden. Je overwegingen, in de tijd, moeten afhankelijk zijn van de verwachte prijsbeweging. Korte looptijden zijn nu erg populair want handelaren hebben ontdekt dat hun verwachtingen accuraat en winstgevend kunnen zijn, zelfs als er weinig analyses zijn uitgevoerd. Maar onderschat niet de langere looptijden want er zullen tijden zijn dat een langere looptijd nodig is om de verwachte prijs van de activa te bereiken.

 

Stap Vijf: Selecteer je investeringsbedrag.

Je binaire opties broker heeft waarschijnlijk een minimum voor investeringen, voor elk handelstype. Meestal is dit minimum erg klein. Dit betekent dus dat je veel verschillende opties kunt hebben voor je investeringsbedragen. De hoofdregel is dat, als het mogelijk is, je nooit meer dan 10% van het totale geld op je account gebruikt. Handelen gaat op en neer van dag tot dag. Wanneer het niet helemaal goed gaat kan je, door het gebruiken van een vastgestelde en redelijke investering, je geld op je account bewaken en kun je verder handelen op een andere dag.

 

[sws_ui_icon ui_theme=”start” icon=”ui-icon-circle-triangle-e”][/sws_ui_icon]Broker Test