Nieuws

Handelen in Bitcoins met Anyoption – Zal Bitcoin crashen in 2014?

Anyoption Bitcoins

Bitcoin heeft de laatste tijd veel belsignalen af laten gaan. Het is steeds slecht nieuws na slecht nieuws na slecht nieuws voor de valuta. Helaas is er sinds de laatste keer dat we er over praatte nog meer slecht nieuws voor ze. Vandaag kijken we dan ook naar de worstelingen die ze tegemoet kwamen en wat ze eraan gaan doen als een bedrijf om henzelf uit het water te trekken. Hier zijn de belangrijkste kwesties die de Bitcoin beïnvloeden.

Holder Waarschuwt Dat Bitcoin bepaalde Juridische Zorgen heeft

Procureur-generaal Eric Holder getuigde laatst, tegen de wetgevers, dat Bitcoin werd gebruikt om “illegale activiteiten te verbergen”. In zijn verklaring maakte hij duidelijk dat het Ministerie van Justitie werkte met financiële toezichthouders om te controleren en af te rekenen met de slechte spelers in deze markt. Hij verklaarde dat de Bitcoin werd gebruikt om illegale aankopen te verbergen zoals drugs en wapens en daarbij legde hij ook uit dat de virtuele valuta een open uitwisseling is voor andere kwesties. In zijn verklaring gaf hij ook een waarschuwing aan de degene die de Bitcoin voor illegale activiteiten gebruiken…

“Degene die virtuele valuta’s uitsluitend gebruiken voor het verbergen van drugsverkeer of ander ongeoorloofd gedrag zal twee keer moeten nadenken,”

Mt. Gox

Een ander grote kwestie, voor de virtuele valuta Bitcoin, was het sluiten van de grootste wisselbeurs genaamd Mt. Gox. Sinds de sluiting heeft de een federale rechter alle activa van de CEO bevroren en heeft het bedrijf zelf faillissement aangevraagd. Als resultaat van de Mt. Gox wisselbeurs kwestie zijn er 1.75 miljoen Bitcoins verdwenen en zorgt het voor bezorgdheid bij klanten van andere wisselbeurzen.

Waarde van de Bitcoin

In de afgelopen hebben we gekeken terwijl de waarde van de Bitcoin kelderde. Het is zelfs zo dat, sinds ik de valuta persoonlijk volg, de waarde van de Bitcoin meer dan gehalveerd is.

Fraude

Te midden van alle andere grote zorgen over Bitcoin is er één die de munt echt teistert en dat is de zorg voor fraude. Het is zelfs zo dat de financiële toezichthouder FINRA erop is ingesprongen en haar visie heeft vrijgegeven over deze valuta. In hun verklaring hebben ze niet alleen hun zorgen uitgesproken over fraude maar ook over andere zorgen die ze hebben over de valuta en de wisselbeurzen. Doordat Bitcoin ongereguleerd is lijkt het alsof fraudeurs het zien als een schimmige wereld waar hun fraudeleuze handelingen niet opgemerkt worden. Ze hebben ook gewaarschuwd dat plaatsen, die Bitcoins accepteren of verhandelen, ook makkelijk kunnen worden gehackt.

Wat Denkt Warren Buffet?

Tot slot, als het gaat om investeren is het altijd een goed idee om te volgen wat reuzen zoals Warren Buffet hebben te zeggen. Toen hem werd gevraagd over Bitcoin verklaarde hij dat hij verrast zou zijn als de valuta niet meer bestaat in 10 of 20 jaar.

Dus, Wat Maken We Hier Allemaal Van

De laatste paar berichten heb ik gezegd dat ik denk dat Bitcoin zichzelf uit deze ellende kan trekken. Ik had een positief gevoel over de valuta en wist dat valuta’s vaak worstelen in het begin. Maar nu moet ik mijn verklaring veranderen en zeg ik dat als ze niet iets enorm drastisch veranderen dat ze dan vervloekt zijn. Bitcoin moet een manier vinden om diefstal en illegale activiteiten te controleren. Als ze dat niet kunnen heb ik daarbij het gevoel dat alles wat we zullen zien een dalende waarde zal zijn.

Om je voordeel uit dit nieuws te behalen, raden we je aan om Bitcoins te verhandelen op de Broker Anyoption.