Nieuws

Lange Termijn Strategieën

Lange Termijn Binaire Opties Strategieën

Lange Termijn Binaire Opties Strategieën – De Makkelijkste Manier om Geld te Verdienen met Binaire Opties!

Een hoge Winst en een laag Risico! Hoewel de meerderheid van binaire optie handelaren er geen gebruik van maakt is dit waarschijnlijk de beste strategie die je kunt gebruiken! We leggen hier uit waarom.

Lange termijn binaire optiecontracten is iets nieuws in de wereld van binair handelen. Ze verschenen rond 2014 omdat bijna alle binaire optie makelaars dezelfde soort diensten aanboden en een aantal makelaars besloot een keer iets nieuws aan te bieden.

Lange termijn binaire opties zijn essentiële opties met over het algemeen een lange vervaltermijn. Wat ik hiermee bedoel zijn vervaltermijnen van ten minste een dag tot meerdere weken en maanden.

Normaal gesproken worden deze opties niet veel gepromoot door de makelaars en hier is een specifieke reden voor. Deze reden is dat lange termijn opties de beste winkansen hebben ten opzichte van alle mogelijke binaire opties en dat strategieën van binaire opties het makkelijkst te implementeren zijn.

Op deze pagina zal ik je precies vertellen waarom lange termijn binaire opties de grootste win kans hebben en hoe je ze in je eigen voordeel kunt gebruiken.

In 2013 toen we net begonnen te schrijven over binaire opties schreven we bijna overal dat, als makelaars geen lange termijn opties zouden gaan aanbieden, binaire opties meer zouden lijken op gokken dan echt handelen.

Nu er eindelijk lange termijn opties zijn, verklaren we binaire opties officieel als een vorm van echt handelen.

Wat zijn lange termijn binaire opties?

Zoals ik hierboven al heb uitgelegd, zijn lange termijn binaire opties contracten opties met een vervaltermijn van ten minste een dag tot meerdere weken of zelfs maanden.

Oorspronkelijk varieerden binaire optie vervaltermijnen tussen de 30 seconden en een of twee uur. Gedurende de afgelopen jaren waren dit de enige beschikbare vervaltermijnen bij ongeveer elke binaire optie makelaar.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom makelaars rond 2014 begonnen met het introduceren van lange termijn binaire opties. Ten eerste bood elke makelaar ongeveer dezelfde diensten aan en daarom besloot een aantal makelaars lange termijn opties aan te bieden om zichzelf te differentiëren van de anderen.

Ten tweede slaagde binaire opties er rond 2014 in om algemene aandacht te krijgen en beoordelingen van echte investeerders en ouderwetse Forex handelaren. Deze mensen benadrukten dat nieuwelingen moeilijk geld konden verdienen met korte termijn opties omdat deze opties moeilijk te voorspellen zijn.

Deze deskundige handelaren beweerden (wettelijk ondersteund) dat binaire opties alleen een echte vorm van investering en handelen konden worden wanneer makelaars de maximale vervaltermijn van opties niet meer zouden inperken.

Er werd opgemerkt dat echt investeren een lange termijn proces is, dat betekent dat handelaren de kans zouden moet hebben om te handelen in lange termijn binaire opties wanneer binaire opties beschouwd zouden moeten worden als een echte handelsvorm en niet alleen als een leuk kans- en geluksspel.

Hoe werken lange termijn binaire opties strategieën?

Er is een zeer specifieke reden waarom dit soort opties veel makkelijker te voorspellen zijn dan korte termijn opties. Dat is omdat hoe langer een vervaltermijn is, des te minder vluchtig de markten over het algemeen zijn en des te beter je beoordeling zal zijn bij het doen van voorspellingen.

Wanneer je voor langere termijnen kiest, kun je ook rekening houden met grote gebeurtenissen die waarschijnlijk plaats zullen vinden binnen die termijn en die van invloed kunnen zijn op het gedrag van een aandeel. Dit kun je niet doen met korte termijnen.

Stel je het volgende voor:

Je weet dat Apple binnen 2 weken een nieuwe iPhone zal gaan lanceren. Wat denk je dat er op basis van deze informatie direct na de iPhone lancering met de aandelenprijs van Apple zal gebeuren? Zal deze dalen of stijgen? Natuurlijk zal de prijs stijgen. Dat gebeurt altijd na een lancering.

En dat is alles. Door het gebruiken van een lange termijn binaire opties strategie heb je zonet geld verdient in binaire opties. De reden dat je geld verdiende, is omdat je rekening hield met een te verwachten grote gebeurtenis welke resulteerde in de prijsstijging van je aandeel.

Deze strategie is onmogelijk om te gebruiken wanneer je alleen handelt in korte termijn opties. Het is niet mogelijk om een grote nieuwsgebeurtenis te gebruiken om de weg van een aandeel te voorspellen gedurende een paar seconden of minuten.

Dus, met andere woorden: bij lange termijn binaire opties strategieën dien je rekening te houden met grote nieuwsgebeurtenissen waarvan verwacht wordt dat ze de waarde van een aandeel zullen beïnvloeden. Ik denk persoonlijk dat dit de makkelijkste manier is om geld te verdienen met binaire opties.

Lange termijn binaire strategie vs. korte termijn strategie

Zoals ik hierboven heb uitgelegd is het niet mogelijk om rekening te houden met het effect van nieuwsgebeurtenissen als het gaat om korte termijn opties (30 seconden, 5 minuten etc.). De enige strategie die je kunt gebruiken is die van de technische analyse.

Technische analyse is een geavanceerde vorm van strategie waarbij je verschillende grafieken moet lezen en interpreteren en verschillende indicatoren dient te gebruiken. Dit is erg lastig voor de meeste mensen omdat het lezen van grafieken en dergelijke vrij ingewikkeld is als je geen basis hebt in financieel handelen.

Aan de andere kant is, wanneer het gaat om lange termijn binaire strategieën, het enige dat je moet weten wanneer grote gebeurtenissen (zoals de lancering van een nieuw product) plaatsvinden en de juiste investering te doen.

Echte en gerichte voorbeelden van lange termijn opties strategieën

Hieronder geef ik echte voorbeelden van de toepassing van deze strategie. Je kunt precies doen wat er beschreven is in deze voorbeelden en geld gaan verdienen met binaire opties.

Voorbeeld 1.

Apple gaat een nieuwe iPhone lanceren op 15 september 2016. Je wacht tot ongeveer 2 weken voor dit evenement en koopt een groot binaire opties contract welke verloopt op 16 september en voorspelt dat de waarde van Apple op dat moment hoger zal zijn dan nu.

En dat is alles; je hebt zojuist winst gemaakt met binaire opties. Dit is natuurlijk niet 100% veilig, maar uit het verleden blijkt dat Apple aandelen altijd stijgen na het lanceren van een nieuw product.

Een dergelijk Apple evenement vindt maar 2 keer per jaar plaats. Je hebt natuurlijk meer dan 2 winstgevende kansen nodig om echt geld te verdienen met binaire opties. Maar, je kunt dit doen voor elk bedrijf zoals: Microsoft, Google, Amazon (hun Kindle producten), Samsung, Sony, HP, etc.

Je kunt via de Google zoekmachine letterlijk binnen 10 minuten uitzoeken wanneer deze bedrijven hun jaarlijkse evenement en productlanceringen houden.

Voorbeeld 2.

Microsoft gaat zijn jaarlijkse winstrapportage presenteren op 10 augustus 2016. Twee weken voor het evenement zoek je via de zoekmachine van Google naar voorspellingen of Microsoft meer of minder geld heeft verdiend gedurende het afgelopen jaar.

Wanneer iedereen verwacht dat het bedrijf meer geld heeft verdiend, koop je een lange termijn binaire optie die voorspelt dat de aandelenprijs van Microsoft op 11 augustus omhoog gaat. Wanneer iedereen het erover eens is dat het bedrijf minder geld heeft verdiend of gestagneerd is, koop je een contract dat voorspelt dat de waarde van Microsoft gedaald is op 11 augustus.

Het beste aan deze strategie is dat je dit in veel meer gevallen kan doen dan het geval in voorbeeld 1. Er zijn honderden bedrijven die niet zo bekend zijn als Apple en Microsoft en misschien niet eens producten aanbieden (maar diensten). Je hoeft alleen maar de datum van hun winstrapportage presentatie te googelen en uit te zoeken wat deskundigen voorspellen waarna je het juiste binaire optie lange termijncontract koopt.

En dit zijn nog maar twee manieren om geld te verdienen met binaire opties met lange termijn strategieën.

Zoals je nu vast wel doorhebt is dit waarschijnlijk de makkelijkste manier om geld te verdienen. Dat is ook de reden dat makelaars dit concept pas zo laat geïntroduceerd hebben. Het grootste deel van de handelaars weet dit niet eens en blijven handelen in korte termijn opties. Nu je dit allemaal weet moet je er nog voor zorgen dat je er gebruik van maakt en je zal zeker geld gaan verdienen in binaire opties.