Nieuws

Risk reversal

Omkeren van Risico Strategie (Risk reversal)

 

Risk Reversal StrategyDe risk reversal binaire opties strategie is een handelstechniek, bij binaire opties, om de risico’s om te keren, die benodigd zijn bij het handelen in opties. Het wordt gezien als een hedge strategie maar het lijkt meer op arbitrage aangezien het bestaat uit zowel koop en verkoop van out of money opties, op hetzelfde ogenblik zonder het betalen van extra kosten.

Deze binaire opties handelsstrategie kan winsten opbrengen zonder extra kosten. Maar het kan wel een beetje complex zijn en voor beginners zit er een leercurve in. Het kan een tijd duren om de risk reversal strategie op je gemak te gebruiken maar dit is het waard.

Om aan te geven hoe deze binaire opties strategie werkt moet je de onderliggende activa beschouwen als bullish (stijgend). Normaal zal de handelaar long gaan op deze activa. Helaas betekent dit kapitaaluitgaven. Anders dan long gaan, op deze onderliggende activa, kan de risk reversal binaire opties strategie gebruikt worden zonder extra kosten. Maar wel heeft het hetzelfde effect als een long positie in de gekozen activa en daarbij gebruikmakend van het voordeel dat er de mogelijkheid bestaat dat de markt snel zal stijgen.

Om deze strategie te laten werken moet de handelaar in binaire opties een out of money put optie verkopen op de onderliggende activa en tegelijkertijd een out of money call optie kopen op dezelfde onderliggende activa. De kosten van het kopen van de call optie wordt gecompenseerd door de hoeveelheid die wordt ontvangen bij het verkopen van de put optie.

Het kopen van de call optie heeft hetzelfde effect als het long gaan want het levert winst op zodra de markt gaat lopen zoals voorspeld. De beweging imiteert in principe de long positie in de onderliggende activa. In theorie is het zo dat als de prijzen gaan stijgen de call optie zal groeien in waarde terwijl de put optie niks waard wordt. Dit is een geweldige methode om winst te maken zonder extra kosten.

Degene die al posities hebben in onderliggende activa kunnen deze binaire opties strategie gebruiken om deze posities af te sluiten zonder extra kosten. Het beste deel is dat het de mogelijkheid op winst eigenlijk oneindig is. Dit zijn eigenlijk de redenen waarom de risk reversal strategie favoriet is onder de handelaars, afgezien van het feit dat het gebruikt kan worden op elke onderliggende activa.

De risk reversal strategie kan onafhankelijk van elke positie met de onderliggende activa worden gebruikt. De strategie kan worden gebruikt voor het handelen met een hefboomwerking. Koop simpelweg een call optie en tegelijkertijd een put optie, zoals in het vorige voorbeeld, wanneer het sentiment op de markt bullish is of koop een put optie en tegelijkertijd een call optie wanneer het sentiment op de markt bearish is.

Het enige mogelijke probleem, met deze binaire opties strategie is dat de broker de handelaar in een hogere rang moet zijn om hiervan gebruik te maken. Controleer bij de binaire opties broker of je niveau van je account hoger moet zijn om gebruik te maken van de risk reversal strategie.

 

 

 

 


Strategieën en Analyse