Nieuws

Stieren en Beren

Stieren en Beren (Bull and Bear)

Zowel de stier(bull) en de beer (bear) strategie, bij binaire opties, zijn simpel genoeg voor de normale handelaar. De basis van deze strategieën is om koersvoorspellingen te doen op basis van deze twee marktomstandigheden. Bij de bull omstandigheden stijgen de prijzen. Bij bear omstandigheden is het juist het tegenovergestelde. Investeerders aarzelen dan vaak of verkopen het voor de prijs nog verder zakt. Handelaren in binaire opties hebben de mogelijkheid om te profiteren van beide markomstandigheden.

Het enige wat beide strategieën nodig hebben is dat de handelaar, in binaire opties, een put of call optie selecteert en daarbij een bepaalde periode. Prijsontwikkelingen worden veel duidelijker wanneer er sprake is van extreme bull of bear omstandigheden. Hierdoor kunnen velen handelaren makkelijk profiteren met beide strategieën. Zelfs wanneer de prijsontwikkeling flink doorzet zijn er verhogingen en verlagingen van prijzen. De prijzen zullen in zullen voor een bepaalde periode de zelfde beweging blijven maken tot een verschuiving plaatsvindt. Dit is een garantie, ondersteuning en waarderen beheren de bewegingen van de prijs.

Binaire Opties Strategie

                                                                                                                        Bull Markt – Prijzen Blijven Consistent Toenemen

 

 

 

 

 

Binaire opties Strategieen

                                                                                                              Bear Markt – Prijzen Blijven Consistent Afnemen

 

 

 

De bull en de bear strategieën werken het beste wanneer er zowel een fundamenteel als een technische analyse is gemaakt in het keuzeproces. Met deze binaire opties strategieën, die sterk gekoppeld zijn aan het marktsentiment, is het belangrijk om te weten hoe het algemene sentiment is zoals het is gegeven. Een deel van het leerproces is dan ook om uiteindelijk cast te kunnen stellen waarom prijzen op een bepaalde manier bewegen. Er zijn genoeg redenen waarom de prijzen stijgen, dalen of stabiel blijven. Het zal niet moeilijk moeten zijn om te bepalen welke gebeurtenissen de bewegingen van de prijzen drijven.

Het is zelfs mogelijk om kans te zien voor extra winstmogelijkheden wanneer het marktsentiment gekoppeld kan worden aan bepaalde prijsklasse en onderliggende waarde. De bull and bear strategieën moeten niet alleen worden toegepast op alle markten maar ook op de specialiteiten binnen die markten. Als voorbeeld: Er is sprake van een bearmarket en tegelijkertijd zijn er andere investeerders die juist de bull strategie gebruiken om bepaalde specifieke en onderliggende waardes te bepalen van de activa. De mening van de investeerders regelt hoe de prijzen bewegen en daarom moet er ook daar rekening mee worden gehouden.

Technische analyses kunnen aardig simpel zijn wanneer de binaire opties strategieën worden toegepast. Kaarten en grafieken kunnen duidelijk laten zien welke kant het op gaat binnen de markt of de speciale activa. Wanneer de prijs een trend, omhoog of omlaag, heeft gevolgd voor een bepaalde tijd dan moet de handelaar beslissen hoe lang de trend nog door zal zetten. Dit is waar ondersteunende en waarderende beslissingen nodig zijn. Op een basisniveau, de handelaren in binaire opties willen zowel de aller hoogste als de aller laagste prijzen weten.

In termen van fundamentele analyses moet de handelaar, naar aanleiding van het beurs nieuws, kunnen bepalen op welk moment er sprake is van welke marktomstandigheden. Vaak zullen grote verschuivingen plaatsvinden wanneer er belangrijk nieuws of financiële data wordt vrijgegeven. Dit is gewoon gegarandeerd. Wanneer de bull of bear binaire opties strategieën worden gebruikt moeten de handelaren dagelijks het nieuws volgen. Veel handelaren handelen alleen rond een bepaald soort nieuws, vanwege de sterke tekenen, en dat zorgt er voor dat er met winst wordt gehandeld.

 

 

Bull vs Bear Markt

Let er wel bij op dat elke strategie kan worden gebruikt bij verschuivingen of omkeerpunten in de marktomstandigheden. Soms is het zelfs mogelijk om te voorspellen wanneer een bull markt een bear markt wordt en een bear markt een bull markt wordt. Het kan een tijd duren om de ervaring te krijgen om de omkeerpunten te zien. Maar degene die dit doen en zien kunnen hun winsten, via binaire opties, vergroten. Tijdens de analyse kan ook worden voorspeld waar het break even punt ligt.

The bull of bear strategieën hebben geen lange tijd nodig om te leren en kunnen gelijk gebruikt worden door nieuwe handelaren. Elke marktomstandigheid creëert de kans om winst te maken en dat op een makkelijke manier. Elke strategie kan worden toegepast op de vier grootste activa handel, aangezien de mening van de investeerder de grootste overweging is. Degene die nog niet hebben gehandeld in binaire opties met een specifieke strategie wordt aanbevolen om één van de twee bovenstaande strategieën te gebruiken. Er zijn verschillende voordelen om dit eerst te leren voordat er wordt overgegaan op andere binaire opties strategieën.


boundary strategie